Pogba opet provocira: "Hoćete da umrem?"

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.10.2018.
09:55
Izvor: Sportske.net

Ova rečenica je namenjena svi znamo kome. Ali, navijači su protiv Francuza...

EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE
EPA-EFE/ALESSANDRO DELLA VALLE

Povezane vesti

Nakon teškog poraza u Londonu koji bi mogao da bude početak kraja Žozea Murinja na klupi Junajteda, Pol Pogba je u miks zoni jednom rečenicom rekao sve.

Na pitanje novinara da prokomentariše poraz, Francuz je rekao:

"Hoćete da umrem"
, upitao je novinare aludirajući na svoje ranije izjave koje su ga stavile na crnu listu kod Murinja, pogotovo onu nakon meča sa Vulvsima kada je rekao da se Junajted povukao i branio 1:0 umesto da pritisne na "Old Trafordu".

Međutim, navijači, iako je jasno da bi trener mogao da plati ceh za rezultate su jasno protiv Pogbe. On je zamenjen u Londonu, većina komentara je da ga treba prodati bez obzira na Murinjovu sudbinu, jer ne želi da igra za Junajted.

"Jednostavno, ne volim Murinja, narcis je, ne verujem ni da će ostati u klubu, ali mora da proda Pogbu. Jednostavno, Francuz ne želi da bude deo Junajteda i sad je jasno zbog čega ga je Ser Aleks pustio", kaže nekadašnji menadžer Toni Doerti.

Navijači se slažu sa ovim ocenama, tvrde da Pogba i ne razmišlja o fudbalu, da je veliki promašaj, da je otrovna jabuka u svlačionici i da treba učiniti sve da se spasi što se spasti može, prodajom u januaru.

Niko ne veruje ni da bi nobvi menadžer promenio ponašanje Francuza.

Barselona je neodređena, Bertomeu kaže da su u pitanju spekulacije, a što se Juventusa tiče, oni do leta ne mogu da učine ništa, a stiče se utisak da im Pogba nije ni potreban, osim marketinški, niko ozbiljan ne veruje da bi on u ovom trenutku pomogao Juventusu, niti da bi imao mesta u startnoj postavi pored Matuidija, Pjanića, Džana ili Kedire, uz to, tu je Bentankur, koji kod Alegrija dobija priliku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
stevan_vasic90
Monday, 01.10.2018
21:26

Ovaj momak je dusu dao za marketing i igrice, svi se klinci pale na njega- cirkuzant sa sarenom frizurom i stilom igre koji vise ni na malom fudbalu ne prolazi, ali je lepo na oko, pa se dresovi prodaju kao alva, a na Fifi se pici samo Manchester United iako u realnom zivotu veze nemaju. Kod klinaca do 17 godina, Pogba se kotira izuzetno visoko, medju 5 najboljih igraca na svetu i ubedljivo najbolji veznjak na svetu. Cenim da je ovo mozda pravo vreme za Barcelonu da ga dovede, ako zeli da regrutuje i obezbedi novu armiju navijaca, posto i ovi sto su fudbal poceli da prate od 2009.-2010. polako vec postaju punoletni. 😂😂😂

avatar
NikkiCFC
Monday, 01.10.2018
17:47

Sto se vracao?

avatar
LUZERPOOL
Monday, 01.10.2018
12:35

Bolji je 4 puta od navedenih: Matuidija, Pjanića, Džana ili Kedire...

avatar
stevan_vasic90
Tuesday, 02.10.2018
03:12

LUZERPOOL@ Ali je i 4 puta veci neradnik i lencuga na terenu od sve cetvorice zajedno, pa je i pored silnog talenta koji ima, potpuno beskoristan za tim.

avatar
stevan_vasic90
Wednesday, 03.10.2018
19:00

LUZERPOOL@ To je vec tacno.

avatar
LUZERPOOL
Tuesday, 02.10.2018
20:10

u trenutno u Junajtedu i Mesi i Ronaldo bi izgledali ocajno i bez motivacije.

avatar
brekbaCh1
Monday, 01.10.2018
12:34

110 miliona za ovo.

avatar
Antihepi
Monday, 01.10.2018
11:15

Све је у праву што се Вулвса тиче. Требало је да притиснемо и дамо и други гол а не да се бранимо код куће!