Pogba spreman za veliki povratak!

Autor: Beta Beta
nedelja 12.04.2020.
21:23
Izvor: Beta

Francuz je ove sezone odigrao tek osam utakmica.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Fudbaler Mančester junajteda Pol Pogba rekao je da će se vratiti na teren jači, posle povrede zbog koje je pauzirao najveći deo sezone.

Pogba je podvrgnut operaciji stopala i nije igrao od 26. decembra. On se dobro oporavlja i trebalo bi da se priključi saigračima kada se nastave treninzi koji su, kao i sezona, prekinuti zbog pandemije korona virusa.

"Već treniram sa loptom. Bio sam frustriran dugo vremena. Sada sam skoro gotov i samo mislim o povratku na teren i treninzima sa ekipom. Nikada mi se ovako nešto nije dogodilo u karijeri, ali uvek sve prihvatam na dobar način. To me čini gladnijim da se vratim na teren i dobro igram, ali i to mi pokazuje koliko volim fudbal", rekao je Pogba, preneo je Skaj.

On je ove sezone igrao u samo osam utakmica.

"Ne znam koliko ljudi zaista znaju šta se dogodilo. Povredio sam stopalo tokom utakmice sa Sautemptonom. To je bilo u ranoj fazi sezone i vukao sam tu povredu dugo, trenirao sam i pokušao da igram tako. Posle toga sam saznao da je došlo do preloma. Nosio sam gips i išlo je dobro, suviše dobro. Kost je postala veća i kada sam se ponovo vratio na teren, igrao sam dve utakmice protiv Votforda i Njukasla i ponovo sam nešto osetio", naveo je Pogba.

"Zbog toga sam morao na operaciju. Sada ne osećam nelagodu i nadam se da ću se vrlo brzo vratiti na teren", dodao je francuski fudbaler.

Spekulisalo se da će Pogba tokom leta napustiti Old Traford, ali je trener Ole Gunar Solšer u više navrata rekao da računa na njega.
Bonus

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Devil born 1878
Monday, 13.04.2020
09:09

I opet ce da bude nezainteresovan na terenu, prodati ga sto pre, samo rusi harmoniju u svlacionici koja je jedva podignuta dolaskom Brune

avatar
koma73
Monday, 13.04.2020
08:15

Neka, hvala. Ili prodati, ili na tribine...

avatar
RocknRolla
Monday, 13.04.2020
07:05

Realnost je da je Pogba u formi jedan od najboljih veznjaka na svetu ali isto tako i da gleda Junajted sa visine i da ne postuje klub. Njegov ostanak i zelja da zaigra kako ume bi bilo najvece pojacanje za Junajted gde bi uz dolazak stopera i eventualno krila mogao da posle duze godina bude pretedent za titulu,u stvarnosti a ne samo u glavama njihovih navijaca.