Poketino održao obećanje, neće izdati "svoje", ima i 10 miliona razloga da ne trenira nikoga!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.01.2020.
09:37
Izvor: Sportske.net

Procurela priča da je dobio ponudu, ali je samo ponovio ono što svi znaju, jedna klupa, ma kako primamljiva ne dolazi u obzir. Čekaće leto, zbog klauzule koju ima u raskidu sa Totenhemom.

EPA-EFE/James Boardman
EPA-EFE/James Boardman

Povezane vesti

Maurisio Poketino neće prihvatiti nijedan posao pre kraja sezone. Za to ima 10 miliona razloga, tačnije, toliko bi morao da plati kompenzaciju Totenhemu ako nađe posao u tekućoj sezoni, nakon što je dobio otkaz u "Pevcima".

Priča se da je Poketino zbog toga već odbio da preuzme Bajern na polovini sezone, pa su se Bavarci okrenuli Tuhelu. Što se tiče Junajteda, on je kao izgovor naveo to da ne želi da se Vudvord meša u transfere, čime je zatvorio još jedna vrata.

Barselona je posle smene Valverdea probala da stupi u kontakt sa Poketinom, ali on je ponovio da neće prekršiti reč.

Igrao je, kasnije i trenirao Espanjol i jasno rekao, da mada ima mnogo prijatelja koji su veliki navijači kluba, jednostavno ne bi mogao da sedi na klupi "Blaugrane".

"Pre bih se vratio na svoju farmu, nego što bih trenirao Barselonu, nikada na taj način neću izdati Espanjol", rekao je Poketino.

Obećanje je održao, čekaće leto, mnogi tipuju na PSŽ, i dalje bi ga navijači Junajteda rado videli na klupi, ali je Argentinac spreman da čeka...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Barbosa7
Sunday, 26.01.2020
15:58

Što Murinjo ne plati kompezaciju?

avatar
Amalainter
Sunday, 26.01.2020
11:42

PSZ ce napraviti gresku ako ga zaista dovede..za Ligu Sampiona im je potreban Klop ili mozda Zidan..sa ovakvim trenerima ga nece osvojiti..
Jako bih voleo da Klop preuzme PSZ dok su tako jaki,mislim da bi za 2-3 godine izdominirao celim Evropskim fudbalom..ali je to nemoguce..

avatar
Red blood
Sunday, 26.01.2020
10:41

Iskreno,ne verujem da postoji trener koji bi odbio klupu Barse,a da je trenutno bez posla.
Ako je istina,naklon do poda zbog doslednosti.