Poljska bez Levandovskog je prosek, BiH dobro prošla u Firenci!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.09.2020.
22:40
Izvor: Sportske.net

Evo šta se dešavalo u Ligi nacija.

EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI
EPA-EFE/CLAUDIO GIOVANNINI

Povezane vesti

Holandija je u okviru A Lige nacija dočekala Poljsku u Amsterdamu na stadionu "Johan Krojf" i slavila je pobedu od 1:0.

Domaćin je bio nadmoćan rival, nisu dali previše prostora gostima za koje nije igrao Robert Levandovski koji je na zasluženom odmoru nakon finala Lige šampiona.

U prvom poluvremenu Holandija bolja, Promes je imao dobru šansu, na drugoj strani je Pjontek propustio jedinu za Poljake.

Nastavak je doneo sjajnu igru Holanđana, Depaj je promašio, potom još jednu stopostotnu da bi konačno u 61. minutu bila probijena odbrana Poljaka, Bergvajn je bio strelac.

U istoj Grupi 1 ekipa Italije je na svom terenu dočekala BiH i meč je završen remijem - 1:1.

Italijani nešto opasniji u prvom delu igre, imali su šanse preko Kijeze i Insinjea u prvih 20 minuta, a nakon toga zatišje do drugog poluvremena kada Insinje ponovo propušta šansu. Na drugoj strani Hodžić pogađa stativu u 53. minutu, a onda i gol u mreži Italijana, Edin Džeko se najbolje snašao u gužvi nakon kornera, uspeo je da savlada Donarumu za 0:1.

Ipak, Stefano Sensi uspeva da izjednači u 68. minutu, lopta je promenila pravac nakon što je dotakla jednog od igrača gostujućeg tima.

Italijani bolji do kraja, propustili su šansu preko Florencija, ostalo je 1:1.

U okviru C Lige nacija ekipa Albanije je slavila protiv Belorusije sa 0:2, Čikaleši je bio prvi strelac na ovom meču u 23. minutu, Bare je pred kraj meča samo dotukao domaćina koji je bio danas prilično očajan.

baner

To smo čekali!

Posted by Sportske.net on Петак, 04. септембар 2020.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke