Poluvreme - Bajern prokockao 2:0, 20. gol Levandovskog posle penala kakvog dugo niste videli!

Autor: Darko Mitrović
petak 08.01.2021.
21:22
Izvor: Sportske.net

Derbi 15. kola Bundeslige za sada opravdava očekivanja, ali bilo je i nekih neočekivanih situacija.

Beta/Matthias Balk/dpa via AP
Beta/Matthias Balk/dpa via AP

Povezane vesti

Poluvreme u Menhengladbahu, gde je Bajern vodio sa 2:0, ali posle 45 minuta na semaforu je 2:2.

U prvih dvadeset minuta aktuelni šampion nije bio previše opasan, a onda je usledila neverovatna reakcija Nojhausa u pokušaju da preseče jedan napad gostiju. Neverovatno je to što je na loptu išao i rukom i nogom. Vrhovima prstiju je u svom kaznenom prostoru zakačio loptu, dovoljno za arbitra da posle konsultacije sa VAR sobom pokaže na beli tačku.


Samo šest minuta kasnije, prednost Bajerna je duplirana, kada su Sane i Gorewcka izveli odličnu akciju, na kraju Gorecka šutira sa ivice kaznenog prostora i pogađa levi ugao Zomerovog gola - 0:2.

Izgledalo je tada da Bajern nezadrživo grabi ka pobedi, ali već do poluvremena domaći su uspeli da poravnaju rezultat.

U 36. minutu defanzivci Bajerna su dugo kombinovali na svojoj polovini, Pavar je na kraju pogrešio posle čega je usledila munjevita akcija domaćih kroz srerdinu, Hofman je izbio ispred Nojera i rutinski ga savladao - 1:2.

Domaći su tada videli svoju šansu da mogu da izbegnu poraz, a pred sam kraj poluvremena posle greške Kimiha usledila je munjevita kontra Hofmana koji je izbegao ofsajd-zamku i ponovo je u situaciji jedan na jedan savladao Nojera - 2:2.
-
Baner 6

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke