POLUVREME - Vinijeva bomba!

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 09.05.2023.
21:50
Izvor: Sportske.net

Vodi Real Madrid!

EPA-EFE/SERGIO PEREZ
EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Povezane vesti

Posle prvih 45 minuta ekipa Real Madrida vodi protiv Mančester sitija sa 1:0 u prvom polufinalnom meču Lige šampiona za ovu sezonu. 

Već u prvih 10 minuta Mančester siti je bio taj koji je pokazao svoje namere. De Brujne je imao nekoliko ozbiljnih lopti, a u 9. minutu šansa za goste, De Brujne i Silva su kombinovali, na kraju Belgijanac šutira i Belgijanac brani, Kurtoa je bio na mestu. 

Jasno je bilo i da će Vinisius imati problema sa Vokerom koji je jednako brz, odbrana Mančester sitija je zaista izgledala sjajno na startu utakmice. 

U 13. minutu nova šansa za Mančester siti, i opet je Kurtoa sjajno odbranio, Rodri je bio taj koji je pripretio.

Prvu kakvu-takvu pretnju Real Madrid je imao u 18. minutu kada je Ederson dobro pročitao nameru Rodriga koji je tražio Benzemu u sredini. 

Siti je imao veliki posed, a onda u 25. minutu šansa za Real. Vinisius je tragao za Benzemom, Dijaz je uspeo da presretne pas na neverovatan način. 

Ipak, niko ništa nije mogao u 36. minutu. Sve je počelo od Kurtoe, Kamavinga je bio na levoj strani, dupli pas sa Modrićem koji mu je poslao izvrsnu loptu, dovoljno za njegov dug trk, usledila je lopta za Vinisiusa koji šutira sa 20 metara i pogađa na sjajan način!

Tenzično do kraja poluvremena, ali bez promene rezultata, nekoliko oštrih startova, Kros je na kraju dobio i žuti karton. 

Čekamo drugih 45 minuta...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke