Ponosan - Matić se oglasio nakon velikog priznanja

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 10.09.2018.
15:45
Izvor: Sportske.net

Srbin se našao među najboljim fudbalerima sveta.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Preneli smo danas, Nemanja Matić se našao među 55 igrača, koji su nominovani od strane FIFPro, za Tim sveta.

Srpski fudbaler je jedan od 15 vezista koji su se našli u izboru, što je velika čast ne samo za igrača Mančester junajteda, već i za čitav srpski fudbal.

Matić je minule sezone poneo dres Mančester junajteda, nije se okitio nijednim trofejom, ali je bio jedan od najzaslužnijih za osvojeno drugo mesto na tabeli Premijer lige.

Bio je zapažen i na Mundijalu u Rusiji, u dresu reprezentacije Srbije, a treba dodati i da je minule godine bio uvršten u peti najbolji tim sveta.

Nema sumnje da je momak iz Uba ovo zaslužio, već godina je u samom vrhu svetskog fudbala, a ovo je još jedan dokaz da je jedan od najboljih veznih fudbalera na svetu.

Od 15 vezista koji su se našli u najužem izboru, sličnu ulogu kao Matić na terenu obavljaju još samo Kante, Vidal, Buskets, Kazemiro i Luka Modrić, što je jasan znak da je srpski reprezentativac jedan od najboljih zadnjih veznih fudbalera na planeti.

Nadamo se da će i večeras protiv Rumunije pokazati klasu i da će pomoći "Orlovima" da dođu do nova tri boda u Ligi nacija.

On se ovim povodom oglasio i na "Instagramu".

"Veoma sam ponosan i srećan što sam nominovan za najboljeg vezistu na svetu", napisao je Matić.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke