Popustili, 150 miliona i šest imena za najluđe snove Totenhema!

Autor: Boris Jovanović
sreda 25.05.2022.
09:19
Izvor: Sportske.net

Konte dobio bitku?!

EPA-EFE/GLYN KIRK
EPA-EFE/GLYN KIRK

Povezane vesti

Danijel Livi je prelomio. Priča se da su igrači imali ulogu, pre svih Kejn, koji sada veruje da bi Totenhem mogao da se bori za trofeje, nakon što je Italijan klub doveo do četvrtog mesta i Lige šampiona.

Inače, budžet za pojačanja nije zavisio od četvrtog mesta jer stadion je počeo da donosi prihode nakon korone i finanijska situacija je bolja. Veće problem su uložena sredstva u fudbalere koji nisu u planovima sadašnjeg trenera.

Naime, Konte ne računa na Reguljona, Lo Selsa, Ndombele, Harija Vinksa, Emersona Rojala, Bergvajna, većina njih može da nađe klub, ali verovatno samo na pozajmicu.

U svakom slučaju, prema vestima iz Engleske, Konteu i Paratićiju će biti stavljeno oko 150 miliona funti na raspolaganje, a od direktora se očekuje da se oslobodi viška igrača.

Konte već ima ideje za pojačanja, pominje se engleski reprezentativac iz Sitija, ali nama se i dalje čini da je to nerealna meta.

Ono što Totenhem želi prvo da reši je pitanje štopera, cilj je Bastoni koga bi Inter prodao za 60 ili 70 miliona. Transfer budžet isključuje oni što već moraju da plate kako bi pozajmice Romera i Kuluševskog pretvorili u transfere.

Ali, osim štopera, šta je još potrebno italijanskom treneru? 

Levi spoljni igrač i tu se pominje Filip Kostić koji je meta i italijanskih klubova, videćemo da li "Pevci" mogu da ugrabe Kragujevčanina.

Traži se i partner za Kejna, idealno rešenje bi bio Gabrijel Žesus, ali i to je teška meta. 

Žele i rezervnog golmana, Frejzera Forstera, kao i univerzalca Makseva Kornera iz Barnlija koji je ispao iz lige. Njegova cena je 20 miliona, a on može da pokriva više pozicija po bokovima.

U veznom redu na meti je Zjelinski, ali njegova cena je oko 50 miliona evra.

Paratići, s obzirom da je došao iz Juventusa važi za čoveka koji se sa Marotom usavršio veštinu dovođenja slobodnih agenata, ne bi bilo nemoguće da na kraju uzmu Dibalu, da vrate Eriksena, a pominju se Lingard i Vitsel, dok bi će Tarkovski pre prihvatiti bogatiju ponudu Njukasla.

U idealnom scenariju Konte traži šest igrača, dva štopera, levog beka, veznog, jednog ofanzivca po bokovima, kao i partnera Kejnu u napadu.

"Naredne godine će biti dozvoljeno pet izmena, jednostavno moramo da imamo kvalitetnu i dugu klupu da bi se trkali sa najboljim timovima", rekao je Italijan i otišao na odmor.

Inače, on ima ugovor još samo godinu dana, da li će ga produžiti, zavisi od toga da li je klub, odnosno Danijel Livi spreman da ispuni obećanja. 

Bivši trener "Pevaca", Murinjo se večeras bori za prvi u istoriji trofej Lige Konferencija, u Tirani Roma igra sa Fejenordom i mi verujemo da su golovi najbolje rešenje, proverite kvotu i odigrajte na AdmiralBet.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke