Porodica Bin Laden ulaže u premijerligaša?!

Autor: Stefan Matić
četvrtak 19.09.2019.
21:08
Izvor: Sportske.net

Vlasnik Šefild Junajteda je izjavio kako je reč o poštovanoj porodici.

screenshot - twitter.com/sufc_tweets
screenshot - twitter.com/sufc_tweets

Povezane vesti

Tokom nedelje se promenila vlasnička struktura povratnika u Premijer ligu. Od sada većinski vlasnik Šefild Junajted je princ Abdulah bin Mosad bin Abdulaziz Al Saud, koji je početkom nedelje dobio tužbu protiv vlasnika "blejdsa" Kevina MekKejba.

Dva investitora su imali dogovor 2013. godine koji je Abdulahu omogućavao prava na pedeset odsto kluba za investiciju od deset miliona funti, ali je kasnije došlo do mimoilaženja između partnera.

Danas je princ Abdulah imao pres-konferenciju na "Bramal lejnu", gde je izjavio kako aktivno traži saudijske investitore. Već je bilo poznato da je klub u proteklom periodu pozajmio tri miliona funti od strane familije Bin Laden, a vlasnik Šefilda je izjavio da bi takav posao prihvatio opet.

"Obično sam tolerantan, ali kada ljudi pričaju o familiji Bin Laden kao prljavoj porodici to me vređa. Radi se o respektabilnoj porodici, naravno da u svakoj porodici imate po koju crnu ovcu, ali ja ih poštujem i ponovo bih sarađivao sa njima ako bude prilike", izjavio je princ Abdulah.

Naravno porodica Bin Laden je najpoznatija po Osami Bin Ladenu koji je tvorac terorističke organizacije Al Kaida, grupa koja je oborila kule bliznakinje 11. septembra 2001. godine.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke