Portugalci preduzeli oštre mere posle Beograda

Autor: Aleksandar Golubović
nedelja 28.03.2021.
13:35
Izvor: Sportske.net

Otišlo je predaleko.

EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES
EPA-EFE/MIGUEL A. LOPES

Povezane vesti

Portugalci ne mogu da se pomire da nisu odneli tri boda iz Beograda na subotnjem gostovanju Srbiji, pa su posle nepriznatog gola Kristijana Ronalda odlučili da se obrate direktno UEFA.

Rešili su da iz Lisabona pošalju protestnu notu direktno u sedište UEFA u Nionu  to protiv holandskog sudije Danija Makelija i njegovih pomoćnika koji nisu videli da je lopta prešla gol-liniju pre nego što je Stefan Mitrović izbacio u polje.

Zahtevaju najoštriju kaznu za Meklija, ali i pod hitno uvođenje VAR sistema i gol tehnologije u nastavku kvalifikacija.

Nije isključeno da to UEFA i učini, te da u nastavku borbi za Svetsko prvenstvo bude uključena i video asistencija, kao što je to slučaj u Ligi šampiona, Ligi Evrope i mnogim evropskim ligama.

Ovo svakako ne bi trebalo da dotiče Srbiju pošto je bod koji je sinoć ostao na snazi nedodirljiv bez obzira na to da li je lopta zaista prešla liniju ili nije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr®Hari
Sunday, 28.03.2021
16:56

Tako je bre, Makkelie-a treba najoštrije kazniti i trajno suspendovati za nauk svim sudijama, da im nikada ne padne na pamet da ponište gol izlizanom. Izlizanom treba dati nagradu za sportistu godine i ZL pride zato što nije prebio Makkelie-a čime je pokazao i promovisao najveće sportske domete, smirenost, pribranost i uzdržanost u tim teškim trenucima, ne za njega lično već za naciju, fudbal i sport uopšte. 😂😂😂

avatar
miki2
Sunday, 28.03.2021
15:46

Koliko smo mi pricali o onome sudiji protiv svvajcaraca sad tako oni isto. Znaci moras biti bolji i od sudije i protivnima.