Poruka svim tamnoputim igračima u Seriji A: "Odlazite!"

Autor: Ivan Cvetković
sreda 04.09.2019.
21:55
Izvor: Sportske.net

Da li bi ovo pomoglo u čitavoj situaciji?

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Apenini bruje zbog vređanja Romelua Lukakua na rasnoj osnovi.

Navijači Kaljarija se nisu proslavili u čitavoj priči, Belgijanac im jeste vratio na terenu golom, ali ostao je gorak ukus u ustima.

Podršku je dobio od Dembe Be koji je otkrio da nije želeo da pređe u Italiju iako je imao mogućnosti upravo zbog rasizma.

Zatim je ponudio i rešenje.

"Upravo je ovo razlog zbog čega nisam želeo u Italiji kada sam mogao. Želeo bih da svi tamnoputi igrači napuste Seriju A, pa onda da vidimo šta će biti", istakao je napadač na svom Tviter nalogu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marchisio8
Wednesday, 04.09.2019
22:45

Да,да,једино се у Италији тиме баве. Па зар нису навијачи прије неколико вријеђали Рашфорда због промашеног пенала? Зар нису у Шпанији гађали Алвеша бананама? Зар нису код нас навијачи против Енглеске мајмунским крицима поздрављали играче? Та прича не пије воду,уосталом играли би ви фуце и са Садамом Хусеином,само ако вам се добро плати.

avatar
Slobodan Dragojevic
Thursday, 05.09.2019
08:51

Protiv Engleske je vređan samo jedan igrač -Rouz!Igralo je nekoliko tamnoputih igrača i nisu imali nikakvih problema,Rouz se ponašao primitivno i provocirao je sve vreme.Što je tražio to je i dobio.

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 05.09.2019
11:42

Da su u Evropi državnici poput Huseina, Gadafija, Asada, Mubaraka, Erdogana i Putina. davno bi nam svima svanulo. Bio bi red i mir, znalo bi se ko šta radi. Menjam demokratiju za Erdoganovu i Putinovu diktaturu.