Posao selektora nije uživanje, Sautgejt najbolje zna!

Autor: Stefan Matić
utorak 08.09.2020.
15:34
Izvor: Sportske.net

Posebno ako vodite reprezentaciju "Gordog Albiona".

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Juče je potvrđeno, Fil Foden i Mejson Grinvud su prekršili pravila "mehuar" reprezentacije Engleske na gostovanju u Rejkijaviku. Dvojac iz Mančestera je po svom debitantskom meču u dresu reprezentacije i pobede Engleske nad Islandom rešio da proslavi na 'tradicionalan' način.

Fudbaleri Sitija i Junajteda su pozvali četiri lokalne devojke, jedna od njih je i model, kako bi se podružili. Pojavio se i snimak - Foden je pitao devojke zašto dolazite u hotel, Grinvud je dodao - "A šta misliš zašto?".

Sautgejt je odmah reagovao a potom i FA.

Selektor ih je poslao kući, savez je saopštio da će dvojac imati suspenziju od četiri utakmica zbog svog prestupa. Usledila su izvinjenja, Foden se izvinio što je razočarao klub, reprezentaciju i ljude koji su verovali u njega. Dvojac je naveo kako je ovo velika lekcija za njih. Podsetimo Foden ima 20 a Grinvud 18 godina.

Jedan od novinara je upitao da li je posao selektora prestao da bude uživanje na šta je Sautgejt odgovorio kako je to briljantna opservacija.

Fil Foden Engleska Island

Selektor ima turbulentan period, prvo je Džejms Medsion uslikan u kazinu tokom poraza Engleske od Češke tokom oktobra prošle godine, fudbaler "lisica" je izbegao utakmicu pod izgovorom da je bolestan.

Usledila je pandemija, ali to nije značilo mirovanje - makar ne za engleske fudbalere.

Prvo je Griliš slupao svoj auto po povratku sa žurke, samo 24 sati pre toga fudbaler Vile je apelovao na ljude da ostanu svojim kućama. Potom je Kajl Voker dva puta prekršio mere izolacije, prvo je napravio žurku a potom i posetio porodicu.

Burno leto je obeležio Hari Megvajer i Mikonos. Kapiten Mančester Junajteda je imao buran susret sa policijom, suđenje i žalba su još u toku. A onda podmladak "Gordog Albiona" Foden i Grinvud sa svojim 'nestašlucima'.

Sautgejt baš nema dosadan trenutak.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke