Posle poraza od Juventusa, Montela ''otvorio dušu'' o prelaznom roku!

Autor: Darko Mitrović
subota 28.10.2017.
22:09
Izvor: Sportske.net

Javnost ga po ko zna koji put smenjuuje ove jeseni, ali Montela ima odgovor.

EPA-EFE/MATTEO BAZZI
EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Povezane vesti

Milan je večeras delovao bespomoćno u duelu sa šampionskim timom Juventusa, poražen je rutinski na svom terenu sa 2:0, pa je trener ''Rosonera'' Vinćenco Montela ponovo na udaru javnosti.

Navijači su očekivali mnogo više od ovoga što Milan pokazuje ove sezone, imajući u vidu oko 200 miliona evra potrošenih na pojačanja u prelaznom roku, od čega je 38 miliona otišlo na transfer Andrea Silve, a 25 miliona na angažovanje hrvatskog reprezentativca Nikole Kalinića.

Međutim, Montela je podsetio na jednu važnu činjenicu u vezi sa letošnjim (ne)mogućnostima Milana kada su pojačanja u pitanju.

''Nemaju svi Gonzala Iguaina... Večerašnji meč je odlučio 'top igrač' koji je postigao dva gola ni iz čega. A 'top igrači' koji vrede 100 miliona evra ne žele da dođu ako ne igrate Ligu šampiona. Zato sam ja zadovoljan poslom koji smo obavili tokom letnjeg prelaznog roka'', istakao je Montela.

On je naglasio da ne zavidi Juventusu na onome što ima.

''Oni su primer kako se tim gradi iz godine u godinu. Oni su iskusni i sada forsiraju i neke mlađe igrače, ali su projektovani da osvoje Ligu šampiona''.

Novinari su ga zamolili i da prokomentariše razočaravajuću formu Lukasa Bilje koji je došao iz Lacija, ali Montela nije želeo da govori o pojedinačnom učinku svojih igrača. Ipak, izrazio je nadu da će Bilja uskoro početi da igra onako kako se od njega očekuje.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mads87
Sunday, 29.10.2017
21:45

Ja kad sam rekao pre par dana da milan nema TOP ekipu nego da su to ok igraci i nista vise od toga svi me napljuvase.Pa se danas montela slozi sa mnom jer su to cinjenice.Hakan mozda po reputaciji i najbolji fudbaler mada je trenutno ubedljivo najbolji suso.Ali to nikako ne opravdava ovoliko izgubljenih bodova.I sto neko prokomentarisa da imaju jaci tim od aeka rjeke itd pa da imaju ali uzmi ti sad stavi mesija ronalda neymara i gruni to sveu jednu ekipu za mesec dana i nece igrati kako treba jer za uigravanje treba VREME.Pogledajte kako velike ekipe kostur tima ne menjaju toliko dovode po malo ali kvalitetno i onde gde smatraju da su tanki da se ne bi narusio balans ekipe

avatar
MARCO NICO
Sunday, 29.10.2017
08:53

Donaruma- Borini/Abate/Kalabrija/Konti, Musakio, Romanjoli/Bonuci, Rodrigez- Suso, Kesi, Biglia/Lokateli, Calhanoglu (Bonaventura)- Silva, Kutrone (Kalinic). 3-4-1-2: Donaruma- Musakio, Bonuci, Romanjoli- Borini/Abate/Kalabrija/Konti, Kesi, Biglia, Rodrigez- Calhanoglu (Suso/ Bonaventura)- Silva, Kutrone (Kalinic). Naravno, Lokateli je i tu u igri...

avatar
MARCO NICO
Sunday, 29.10.2017
08:23

Sto je najsmesnije, za sve ovo je u pravu (lepo je i sto nije kritikovao Lukasa tako otvoreno vec je diplomatski odgovorio), konacno jedna smislena izjava, ali, on (najkasnije) od danas vise ne bi smeo da daje izjave u svojstvu trenera Milana, dajte da napokon dodje do smene i nekakve promene, izgubiti 17 bodova u 16 kola je prava umetnost, a imamo jos i Napoli u gostima sto bismo s njim takodje 100% izgubili.

avatar
amigo999
Sunday, 29.10.2017
07:16

Izgleda da si ti svoje odradio u Milanu,ili?

avatar
stevan_vasic90
Sunday, 29.10.2017
06:09

Slusam sta ljudi govore nakon ovog meca pa rekoh i ja da prokomentsrisem. Navijaci Milana, nista ne brinite, kad promenite Montelu i umesto njega dodje neko drugi, istog momenta Romagnoli ce se pretvoriti u Ramosa, Rodriguez u Marcela, Biglia ce postati Luka Modric a Suso Leo Messi i razbijacete sve redom. Jer u Milanu inace sve funkcionise savrseno, svi rade svoj posao, uprava je fenomenalna, sportski direktori i skauting sluzba na najvisem mogucem nivou... Jedino taj Montella... 🤔

avatar
Tamara Milan Živković
Sunday, 29.10.2017
18:57

Sve je to tacno al do negde.Montela nema Mesija,Ronalda...ali nema ni slabiji tim od Aeka,Rijeke,Djenove,Sampdorije....Svaka utakmica druga formacija,rotacija igraca...Igraci na terenu ko manekeni a ne profesionalci koji primaju po par miliona eura godisnje!!!Milanu treba trener tipa Simeone,Konte pa i Mihajlovic,neko ko ce da ih natera da trce,da ginu na terenu.Spram mogucnosti mislim da bi sada Gatuzo bio idealno resenje.

avatar
Ghost Rider
Saturday, 28.10.2017
22:36
avatar
OneSeasonWonder
Saturday, 28.10.2017
22:21

De nek Milan da otkaz ovom Monteli i nek nadju nekog drugog i boljeg trenera.

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 28.10.2017
22:15

al zato top treneri ne bi stavili Rikarda Rodrigeza u zadnju liniju vec na levu stranu a na to mesto Musacchia

avatar
El Clásico leyendas
Saturday, 28.10.2017
22:17

i Andrea Silvu od pocetka

avatar
Alexander Stonsky
Saturday, 28.10.2017
22:12

Za tebe imam samo reči koje Mamić ima mučkog provokatora.