Posle titule, Bambi ''Armejcima'' doneo i Superkup!

Autor: Darko Mitrović
subota 26.07.2014.
21:33
Izvor: Sportske.net

Moskovski CSKA počeo je novu sezonu osvajanjem trofeja u Superkupu Rusije, pošto je večeras savladao ekipu Rostova, a velike zasluge, kako smo i navikli, idu Zoranu Tošiću, koji je prelomio ovaj meč u korist Moskovljana.

Twitter
Twitter

Povezane vesti

Gde je stao na kraju prošle sezone, reprezentativac Srbije Zoran Bambi Tošić nastavio je i ovog leta u dresu moskovskog CSKA.

Podsetimo, tokom proleća je pružao sjajne partije i postigao nekoliko veoma važnih golova, čak i presudnih u trci za šampionsku titulu, a golom je započeo i novu sezonu u Rusiji.

Njegov CSKA se večeras protiv Rostova borio za trofej Superkupa Rusije i na kraju slavio rezultatom 3-1, posle preokreta u drugom poluvremenu, koji je kreirao upravo Tošić.

Prvo poluvreme pripalo je Rostovu, Milić je u 37. minutu postigao vodeći gol za svoj tim, a na izjednačenje se čekalo do 56. minuta, kada je Vernblom poravnao rezultat.

Onda su usledila dva isključenja u redovima Rostova, zbog parnih kartona, a brojčanu prednost Moskovljana kruniše Tošić u 74. minutu, preciznim udarcem iskosa sa desne strane, za vođstvo od 2:1.

Trijumf je do kraja samo potvrdio Dumbija za konačnih 3-1 u 80. minutu meča.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke