Posle vesti o Ronaldu, reagovao i kapiten - "Uspeh je završiti sezonu!"

Autor: Stefan Matić
sreda 14.10.2020.
11:50
Izvor: Sportske.net

Juventus bez najboljeg protiv Barse.

ELISABETTA BARACCHI
ELISABETTA BARACCHI

Povezane vesti

Juče je glavna vest u sportskim medijima, nažalost, bila ona o Kristijanu Ronaldu i njegovom pozitivnom nalazu na COVID-19.

Zvezda Portugala i Juventusa je u dobrom stanju, za sada bez jačih simptoma. Ono što kvari užitak navijača jeste neizvesnost da li će ofanzivcu biti dozvoljeno da nastupi na utakmici drugog kola Lige šampiona kada u Torino dolazi Barselona.

Oglasio se i kapiten "stare dame", Kjelini zna da će ova sezona biti kao nijedna prethonda.

"Porast zaraženih tokom proteklih par nedelja nije iznenađujući. Sve što možemo jeste da nastavimo sa radom i preduzmemo sve potrebne mere, ali ne možemo tek stati. Prvi razlog jeste ekonomski, fudbal je bitan i za ostale grane industrije. Postoji i socijalni aspekat, zato što će biti sve više i više ograničenja. Spremni smo da odigramo našu ulogu uz postojeći rizik"

"Pričao sam sa Ronaldom. Dobar je, sunčao se, vratiće se kada bude spreman. Nismo zabrinuti, ali je ovo velika distrakcija i znamo da će naredni meseci biti teški. Prava pobeda jeste bi bila da završimo ovu sezonu a rezultat će biti u drugom planu", izjavio je Kjelini uočiti susreta Italije i Holandije večeras.

Reprezentativna pauza nam je već donela povećanje pozitivno testiranih, videćemo kako će se stvari odvijati po povratku klupskim obavezama.

Baner 7

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Wednesday, 14.10.2020
15:49

Kakav maler nakon sto nije mogao da igra protiv Spanaca i Francuza da ga ovo spreci da zablista protiv Svedjana, protiv kojih mu saigraci tradicionalno obezbedjuju u proseku po 150-200 suteva na gol i kojima bi sigurno zabio gol, dva, mozda i tri. :D Za Barsu ce svakako biti spreman jer se neprobojni zid Barse Pique-Lengle-S. Robero ni slucajno ne sme propustiti. :D

avatar
crno-crveno
Wednesday, 14.10.2020
15:23

Eh ovo sam cekao e sad da vidimo sta ce juve da kaze.

Dal ce on da odlaze utakmice
Realno ako imas igraca da igraju ne vidim zasto bi se odlagala bilo koja utakmica isto kao kad imas brdo povredjenih igraca nikome ne pada na pamet da odlozi utakmicu.