Poslednja sezona velikog PSŽ, država Katar seli novac u jaču ligu, ovo bi bilo fantastično!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 02.05.2019.
19:59
Izvor: Sportske.net

Čini se da se velika ulaganja ni u kom smislu, osim dominacije u francuskom fudbalu nisu isplatila. Hoćemo li videti veliki transfer katarskog novca?

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Sve su češće priče da će PSŽ imati samo još jednu šansu.

Tačnije, vlasnici iz Katara su razočarani rezultatima u Evropi, ali više ligom, interesovanjem, pa i prihodima koji su u velikoj meri reklamiranje države Katar, što se koristi da se izbegne FFP.

Porodica Al-Tani je nezadovoljna i sukobima unutar kluba, Al-Kelaifi je navodno na ledu, a pobunio se jer su prošle godine baš vlasnici doveli na preporuku Tuhela, iako je klub imao ideju da dovede nekog iskusnijeg trenera.

Povlačenje iz kluba neće biti naravno jednokratan potez, a trebalo bi da se odvija u etapama, da se smanje ulaganja, što verovatno predstavljaju prodaje Nejmara i Mbapea.

Priča o navodnom interesovanju za Milan ne stoji, naime Al-Tanijevi su pikirali Romu. Iako je Palota to demantovao, italijanski mediji tvrde da samo povećava cenu.

Šta je prednost Rome?

Jača liga, mogućnost prodora i u Ameriku, ali i prilika da se bori za vrh tabele, što je mnogo zanimljivije, ali i donosi veće interesovanje nego u Francuskoj gde PSŽ dominira jer nema takmaca.

Šta će se sve dešavati ostaje da vidimo, tek kažu da su prvi koraci napravljeni, katarska avio kompanija je sponzor Rome od prošlog leta, a sigurno da je porodica Al-Tani spremna i da za veći novac od realnog otkupi Rimljane i prenese svoja ulaganja u italijanski fudbal.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Friday, 03.05.2019
13:47

Серија А није нешто много јача од Француске лиге. Боље да узму Манчестер. Ту не би морали ништа да улажу јер би имали приходе довољне да купе кога хоће. А притом би били у најјачој лиги на Свету и најпопуларнијем клубу на Свету.

avatar
deki trbic
Friday, 03.05.2019
10:08

A sto Romu? Neka uzmu neki tim iz PL Junajted, Celzi itd

avatar
cvija
Saturday, 04.05.2019
08:29

kome bre treba celsi

avatar
deki trbic
Saturday, 04.05.2019
13:56

zasto da ne ? jaca liga, veci klub itd...

avatar
JC\'90
Friday, 03.05.2019
08:43

Bolje bi bilo da uzmu Milan

avatar
Barcelonista
Thursday, 02.05.2019
20:59

Aj da Bog da! Roma zasluzuje da bude u vrhu, steta sto nemaju para i sto prodaju posle sezone-dvije ono najbolje sto imaju uvjek.

avatar
Futuro Capitano
Friday, 03.05.2019
11:14

Pare nisu problem, samo je Palota stipsa koji je dosao da zaradi za svoj dzep

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.05.2019
20:31

Svesni su da nikada nece moci da budu globalni brend sa tako slabom ligom. Mbape i Nejmar nema sanse da se zadrze vise od 3 sezone tamo.