Poslednje informacije sa ostrva - Da li Konte ostaje?!

Autor: Beta Beta
utorak 06.02.2018.
18:38
Izvor: Beta

Bura u Londonu, šta je konačno?

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Fudbalski klub Čelsi neće otpustiti trenera Antonija Kontea, uprkos seriji loših rezulatata, preneo je danas popodne Bi-Bi-Si (BBC).

Čelsi je na 10 utakmica u 2018. godini samo dvaput pobedio, a u poslednja dva meča Premijer lige primio je sedam golova i postigao samo jedan.

Čelnici "plavaca" su razočarani rezultatima u poslednje vreme, a kako prenosi BBC, odlučili su da danas ne raspravljaju o sudbini Kontea, koji je igračima posle sinoćnjeg poraza od Votforda (1:4) dao tri slobodna dana.

Izvor BBC-a sa stadion Staford Bridž ukazuje na činjenicu da je Čelsi i dalje u vrhu Premijer lige, igra osminu finala Lige šampiona i učesnik je FA kupa.

Britanski mediji danas su pisali da je Konte pred otkazom, kao i da će ga naslediti Luis Enrike, ali izgleda da do toga neće doći.

Čelsi narednog ponedeljka u Premijer ligi igra protiv Vest Bromvič Albiona, a potom i duel protiv Hala u petom kolu FA kupa, te slede mečevi protiv Barselone u Ligi šampiona i gostovanja Mančester junajtedu i Mančester sitiju.

Videćemo šta će se desiti u narednim danima, Konte je igračima dao tri dana slobodno...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
amigo999
Wednesday, 07.02.2018
08:35

Odbio ih Enrike.Nezeli da trenira Celzi! Javljeno vec jucerasnjim novostima...

avatar
NIKE
Tuesday, 06.02.2018
23:43

Alaj je Azar kod proslave gola iskulirao Luiza, ovaj mu pruzio ruku, a Azar samo okrenuo glavu i protrčao, ima neki sukob u slačionici, a Konte očigledno to nije sposban sam riješiti. Nadam se da će ostati Azar, jer on je vazniji za tim i od Kontea i od svih Luiza na svijetu.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
23:04

Hvala Bogu ako ga uprava ostavi!!!

avatar
Blackmamba24
Tuesday, 06.02.2018
20:56

Konte samo napred!!!

avatar
Carina_11303
Tuesday, 06.02.2018
20:43

Forsira treninge isto kao kad su ljudi igrali jednu utakmicu nedeljno i padaju na nos i nezadovoljni su zbog toga, a on je preveliki egoista da promeni svoju odluku. Da je to uradio i kad je Košta rekao da želi da igra samo za Čelsi ili Atletiko izgledalo bi sve mnogo bolje.

avatar
Zauvek Plavac
Tuesday, 06.02.2018
20:34

Dobro je ipak ispalo na kraju. Sviđa mi se što su igrači dobili 3 dana odmora, prvi put otkad je Konte trener Čelsija. Sigurno će se odmoriti i spremni dočekati utakmicu sa VBA, možda čak i u punom sastavu. Ta utakmica naravno MORA da se dobije, na kakav god način. U FA kupu protiv Hala isto očekujem da se bez problema prođe, i onda Barselona. Siguran sam da će Konte na najbolji mogući način pripremiti ekipu za tu utakmicu i da će tim igrati do kraja, iako smo totalni autsajderi. Kao pravi navijač Čelsija verujem da će se ekipa dići iz ove krize i pokazati karakter kad bude bilo najpotrebnije. #CFC

avatar
FanUnited
Tuesday, 06.02.2018
23:56

celzi nije totalni autsajder ni u kom smislu ... trenutno su u losu formu al ipak to je celzi ... imam custvo da barca nece prezivjeti celzija ...

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 07.02.2018
00:38

Nadam se da je ova kriza samo prolazna i da bolji dani dolaze. Barselona ima loše iskustvo sa Čelsijem i zbog toga Čelsi može da se nada eventualnom prolazu. U svim ostalim segmentima je Barselona bolja i to je jasno kao dan.

avatar
Tuesday, 06.02.2018
20:21

Послушајте конференцију за медије после утакмице са Вотфордом, реалан човек који зна шта хоће и то ће и добити, а управа ако хоће тренера у транзицији треба да га подржи јер не штеде само за стадион већ је дошла на наплату закаснела смена генерација. На муци се познају јунаци и не сумњам уопште у Контеов рад и да ће остварити циљеве за ову сезону топ 4 и конкурентност у Лиги Шампиона. За овај тим то је топ ако ср погледају улагања директних конкурената.