Posvađali se De Hea i Van Gal!

Autor: Miloš Marković
sreda 25.02.2015.
11:25
Izvor: Sportske.net

Loše vesti za navijače Mančester Junajteda stižu u trenutku kada je izgledalo da je produžetak saradnje izgledan.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

David De Hea se posvađao sa Lujom Van Galom, prvi golman Junajteda i menadžer ekipe uopšte ne razgovaraju od pre nekoliko dana, javljaju ekskluzivno mediji sa ostrva.

Vatru su vrlo brzo raspirili i španski mediji, a naročito izvori blisti agentu Mendešu koji su navodno potvrdili da 'odnos između golmana i menadžera ne ide u prilog situaciji oko novog ugovora, te da De Heu gura sve bliže Real Madridu'.

AS je produbio priču, tvrdi da Holanđanin i Španac uopšte ne razgovaraju.

Ipak, engleska javnost, izvori bliski klubu tvrdi da nema razloga za paniku, te izražavaju uverenje da odnos menadžera i golmana neće uticati na pregovore o produžetku saradnje, koji su u poodmakloj fazi.

Stvari, međutim, jesu zabrinjavajuće.

Luj Van Gal gubi poverenje svojih fudbalera, atmosfera u svlačionici je na izrazito niskom nivou, naročito nakon poslednjeg poraza i sve je više onih koji sumnjaju u Van Galovu viziju i ideju, a među njima je navodno i David De Hea.

Definitivnno najbolji fudbaler ekipe u tekućoj sezoni, De Hea je slabom defanzivom preterano izložen rivalskim napadačima, oseća se kao da ne dobija dovoljno podrške, te je to potencijalno i razlog sukoba sa menadžerom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Wednesday, 25.02.2015
12:32

Ako je rasulo u ekipi onda je mozda najbolje da trener, ode. Naravno ako je ovo tacno, ali ocigledno da je Lui tvrdoglaviji no sto je iko verovao, a to mu ne uspeva sto zeli i on nece da popusti i odmakne se pogleda na drugu stranu. Ako izgubi poverenje igraca i napravi nesto onome sto je Murinjo naprvio u Madridu najbolej da ode, jer tako tim en funkcionisei bolji rezultati nece doci.