Potpis u Bajernu i genijalna potvrda!

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 20.04.2020.
17:59
Izvor: Sportske.net

Sam sebi naštampao dres!

EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND
EPA-EFE/PHILIPP GUELLAND

Povezane vesti

Fudbalski klub Bajern Minhen upravo je potvrdio važan potpis, odnosno produžetak saradnje.

Mladi Alfonso Dejvis je potpisao novi ugovor, sve do juna 2025. godine, tako da je leva strana terena sada u sigurnim rukama.

Ovaj 19-godišnji fudbaler u Bajern je stigao u leto 2018. godine iz Vankuvera za 10 miliona evra. Nakon kaljenja u drugom timu Bavaraca, ove sezone je prosto eksplodirao i postao nezamenjiv.

Bajern je na kreativan način objavio produžetak saradnje sa 19-godišnjim Kanađaninom, koji je sam odštampao dres sa brojem 2025, kao simbolika do godine isteka ugovora.

Ovim možda postaje jasno da će David Alaba, koji je doduše često igrao i kao štoper, napustiti klub ovog leta.

Ipak, leva strana terena je u sigurnim rukama i u narednoj deceniji, kao što je i desna bila posle Lamovog odlaska, kada je uskočio Džošua Kimih, što je dokaz da u Bajernu to tako dobro rade...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Monday, 20.04.2020
18:34

Već sada je medju najboljim levim bekovima na svetu, a ima samo 19 godina... Deluje nezaustavljivo, igra odlično i u napadu i u odbrani, nestvarno je brz. Jedan od najbržih igrača na svetu. Mozda i najbrži. Alaba će igrati stopera u budućnosti rekao je Flik, tako da ovo ne utiče na njegov ostanak u Minhenu. Alaba je dobio ponudu da produži ugovor do 2025. Videćemo šta će biti. Rumenige je inače izjavio da je siguran da Nojer potpisuje nov ugovor danas, tako da treba očekivati i njegov potpis uskoro. Jos Upamekano i Dest i odbrana je sigurna za celu deceniju. Nojer, Nibel, Ulrajh, Alaba, Dejvis, Ernandez, Zile, Upamekano, Dest, Pavard... Zaista zvuči prejako!

avatar
Karambol
Monday, 20.04.2020
18:13

Bravo! Pogledajte samo koliko su placeni igraci Bajerna iz prve postave Leva 0, Gnabri 8mil, Kimih 8.5mil, Koman 25, Dejvis 10,Alkantara 25,Sule 25,Pavar 35,Gorecka 0... najzdravija politika kluba,jedino je proslog leta Ernandez placen 80,i nadam se da ce tek biti top pojacanja jer je kasa popunjena lepo zbog bas ovakvih top transfera prethodnih godina. Gotovo 2 sigurna velika sledeca imena koja ce doci u Bajern su Sane i Haverc, oni ce izneti negde oko 160-170 miliona, pored njih Dest iz Ajaksa za 20-25,nadam se i Upamekano za 50-60,Perisic ce biti otkupljen za 10, i Aranguiz kao slobodan igrac...to je sve negde oko 250-260milki,ali naravno broje se i odlasci Martineza,Boatenga,Tolisoa izgleda i Alabe i oni ce dodatno napuniti kasu,dok ce Kutinjo i Odriozola biti vraceni klubovima sa pozajmica. Tako da sve u svemu Bajern je bio i ostace gigant u svetskom fudbalu. Mia San Mia

avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 21.04.2020
01:27

Rumenige je izjavio da smatra da bi za Haverca bilo najbolje da ostane još godinu - dve dana u Leverkuzenu, tako da nisam bas siguran da li će doći. Dest je čestitao Alfonsu na potpisivanju ugovora, bio je i na Alijanc Areni, treba očekivati da dodje. Upamekana želimo svim silama, Bild kaže da ćemo platiti klauzulu, tako da je na igraču da odluči. Što se tiče Arangiza to je manje vise gotovo, a videćemo da li će Inter pristati na tih 10 miliona. (verovatno hoće) Sane je prva meta, gotovo sigurno dolazi. Miler, Tiago, Kimih, Gorecka, Arangiz, Kizans i Fajn mogu da iznesu sezonu, i ako ne dodje Haverc.

avatar
Robert Lewandowski
Thursday, 23.04.2020
00:49

Na pol poziciji smo što se tiče Upamekana, kažu da je zvao Komana i ostale naše Francuze da se raspita o klubu. Jurimo onog Toresa iz Valensije, ako ga uzmemo biće to još jedna dodatna opcija za krilo. Bice dobar Sane, ne sumnjam u njega. Što se tiče Haverca, može da dodje, on želi kod nas. Martinez želi da ostane. Ovako bi to moglo da izgleda:
Golmani: Nojer Nibel Ulrajh
Odbrana: Alfonso Alaba Ernandez Zile Upamekano Pavard Dest
Vezni red: Kimih Tiago Gorecka Martinez Arangiz Miler Haverc Kizans Fajn
Napad:Koman Gnabri Tores Sane Levandovski Verner/Dzonatan Dejvid Zirkzi.

avatar
Karambol
Wednesday, 22.04.2020
00:20

Haverc je pre neki dan izjavio da je spreman za novi stepen u karijeri i ako ga mi ne kupimo bojim se da ce to biti neko drugi jer je decko strasan talenat i novi Nemacki Ozil. I ako volim Milera on je zadnje 2 sezone igrao mnogo lose do dolaska Flika,e sad videcemo koliko ce tu dobru igru moci da nastavi.. nemamo adekvatnu zamenu za Levandovskog,ako se on povredi ne mozemo sa Zirkeom da napadnemo ligu sampiona,ispustamo Vernera,a pogledaj u kakvog spica izrasta.. Koman je strasan igrac i talenat,ali nazalost staklen,Perisic je okej za BL i rotaciju ali za nesto vise ne.. za Sanea isto nismo sigurni da li ce uspeti da opet bude onaj stari posle ove teske povrede ligamenata,jedino u koga se uzdam u napadu su Gnabri i Leva.. jos 4-5 pojacanja su nam nephodna,red je da se odresi kesa.