Potpuno neočekivani otkaz u Barsi, Bartomeu više nema nikog na svojoj strani!

Autor: Milovan Longinov
sreda 08.04.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

Poslednja i još jedna od veoma čudnih odluka uprave Barselone.

Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Predsednik Barselone Hosep Marija Bartomeu odlučio je da otpusti svog prvog pomoćnika, potpredsednika Emilija Rosaua!

Ova vest je prilično šokirala katalonsku javnost, pa i većinu uprave u klubu, zato što je upravo Emili Rosau bio Bartomeuov izbor za njegovog naslednika na sledećim izborima.

I sam Rosau je potvrdio da je došlo do razmimolaženja, te je očigledno razočaran ovakvim ponašanjem predsednika Bartomeua.

"Bartomeu me je pozvao i rekao da želi da promeni određene strukture kluba, jer je nezadovoljan pojedinim članovima, a među njima sam i ja. To za šta je okrivio mene, bilo je potpuno nelogično i rekao sam mu da o takvim stvarima ne treba da pričamo preko telefona, nego da se sastanemo kada sve ovo prođe. Zar nije mogao da sačeka još tri, četiri nedelja, pa da tada donosi odluke? Nije mi se svideo način na koji je ovo uradio", rekao je Emili Rosau.

Katalonski mediji otkrivaju da Rosau neće biti jedini koji će dobiti otkaz, jer je još nekoliko članova uprave "podbacilo" u kriznom periodu proteklih meseci.

Bartomeu sada praktično više nema nikog na svojoj strani, pootpuštao je još ranije drugog potpredsednika Horhea Mestrea, tako da mnogi smatraju da ovako želi da sačuva svoju poziciju makar do sledeće godine.

Baner


Nije tajna da mu je svlačionica okrenula leđa na čelu sa kapitenom Lionelom Mesijem, igrači su vidno nezadovoljni radom uprave, a Bartomeu na ovaj način želi da uperi prstom u druge članove kako bi sačuvao sebe, smatraju mnogi, što ne smeju da napišu katalonski "režimski" mediji predsednika kluba.

U svakom slučaju, uprava i to donedavni bliski saradnici Bartomeua odlaze, neki svojevoljno, a nekima je i sam dao otkaze, očigledno, misleći da će tako sačuvati svoju poziciju.

Novinari i dobro upućeni izvori u dešavanja u klubu, po svojim privatnim profilima na društvenim mrežama, pišu da je ovo potvrda totalnog haosa i krize, te i mogući početak kraja...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 08.04.2020
23:41

Trebao je i on sam da se povuce, taj katastrofalni predsednik Bartomeo, koji je skoro uspeo da unisti barcu, na svu srecu igraci su se drzali jedni uz drugog i da su sacuvali dobru igru i da su se solidarisali jedni sa drugima i sa zaposlenima u barceloni! Igraci su se solidarisali sa zaposljenima i od njihovih plata ce da se radnicima isplacuju penzije, igraci su se pre svih sami dogovorili da od svojih plata daju novac za radnike, taj predsednik barcelone bartomeo je sve to zloupotrebio i sasvim na drugaciji nacin je hteo da igrace proglasi krivima i da oni nece da pristanu na smanjenje plate, ali zato je izaso Mesi i reko da su se igraci mnogo ranije sami dogovorili i da nisu cekali da im klub sve to organizuje! Ali prevarant Bartomeo je hteo da sve to pripise sei, kao i sa ovim otpustanjem, ali on treba da ode na sledece izboe i verovatno ce da ode!

avatar
Arrow5
Wednesday, 08.04.2020
14:28

https://youtu.be/IclF8Xfn8jE

Sportski pozdrav! molim vas ako mozete pritisnuti subscribe i pogledati video. Sada sam poceo youtube da radim i gol mi je da postanem jedan od vecih "youtubers" na balkanu. Jako bi mi znacilo ako bi ste mogli da mi pomognete na putu ka tome. Hvala na paznji!
samo za kraj, sportske.net su najbolje novosti na balkanu!

avatar
Redondo
Wednesday, 08.04.2020
12:28
avatar
Redondo
Wednesday, 08.04.2020
12:27