Potvrđena najgora moguća vest - Bernal u autu i do 12 meseci, Barsa mesecima bez zadnjih veznih!

Autor: Milovan Longinov
sreda 28.08.2024.
14:15
Izvor: Sportske.net

Potvrđeno je.

EPA-EFE/SERGIO PEREZ
EPA-EFE/SERGIO PEREZ

Povezane vesti

Nije mogla gora vest u gorem trenutku - Mark Bernal je doživeo najgoru moguću povredu kolena i čeka ga pauza i do godinu dana.

Baš kao što je slučaj sa Gavijem, i Bernalu nisu stradali samo ligamenti već i meniskus, što znači da će pauzirati baš kao i njegov saigrač, koji se od povrede u novembru još uvek nije vratio. 

Istovremeno, ovo je duplo loša vest za Barsu, koja je upravo zbog Bernalovih nastupa ovog leta odustala od dovođenja zadnjeg veznog igrača. Bernal je impresionirao Flika, koji mu je verovao tokom čitavih priprema i u prve tri utakmice u La Ligi. 

Ako na to dodamo da je i dalje nepoznato kada će se vratiti Frenki de Jong, a da će Gavi postepeno na teren tek od druge polovine oktobra, onda je ovo zaista najgora vest za tim.

Flik u ovom momentu može da računa samo na Marka Kasada i Pedrija, jer su otišli i Gundogan, i Roberto i Oriol Romeu, dok je van stroja i Kristensen, minumum dva meseca.  

Kasa je prazna, a Barsa ne može čak ni da iskoristi pravilnik po kom može da dovede zamenu za igrača koji ide na dugu pauzu, jer je Bernal registrovan kao igrač B tima, a ne kao prvotimac. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke