"Povampireni" Inter stigao Lacio u nastavku!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 21.12.2014.
22:41
Izvor: Sportske.net

Ekipa Intera uspela je da nadoknadi dva gola prednosti Lacija na poluvremenu i da na kraju ipak izbori nerešen rezultat.

Beta/AP Photo/Luca Bruno
Beta/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Zanimljivo na "San Siru" danas u poslednjoj utakmici Serije A ove godine, Inter je uspeo da 'izvuče' bod protiv Lacija koji je imao pobedu u džepu nakon prvog dela igre, ali je u drugom poluvremenu odlučio da se brani što im se nikako nije isplatilo.

Počelo je veoma loše po ekipu Roberta Manćinija. Stefan Radu je uputio povratnu loptu do Andersona, koji bez većih problema šalje loptu u mrežu iza golmana Handanovića - 0:1.

Obe ekipe u prvom poluvremenu nisu pokazale Bog zna kakvu igru, a do drugog gola na meču čekali smo do 36. minuta.

Tada je odlični Anderson primio loptu na sredini terena, krenuo ka Handanoviću po levoj strani napada, došao do šesnaesterca i pucao za 0:2!

Očekivala se dominacija ekipe Intera u kojoj je danas od srpskih internacionalaca igrao samo Zdravko Kuzmanović, a to se i desilo.

Lacio je odlučio da se brani u drugom delu igre, lopta je uglavnom bila kod igrača Intera koji su u pokušavali da ugroze gol, a najbliži su bili u 59. minutu kada je Ikardi bio zamalo neprecizan.

U nastavku, još veća bura.

Igrao se 66. minut kada smo videli fenomenalan potez Matea Kovačića, uhvatio je volejčinu i smestio loptu iza leđa golmana Lacija, Marčetija za 1:2!

Italy Soccer Serie A
foto: Beta

Probudio je nadu igračima Intera reprezentativac Hrvatske, još žešće su krenuli fudbaleri Roberta Manćinija ka golu gostiju, a sve se to isplatilo u 80. minutu.

Rodrigo Palasio je konačno uspeo da se upiše u strelce, D'Ambrozio ga je odlično uposlio, a ovome nije bilo toliko teško da savlada golmana gostiju - 2:2 za veoma neizvesnu završnicu!


Ipak, promene rezultata nije bilo, ostalo je nerešeno, 2:2, iako je Inter mogao i do pobede u poslednjim trenucima meča.

U ekipi Lacija igrao je Filip Đorđević od 56. minuta, dok je Dušan Basta bio ceo meč na terenu.

Sledi pauza u prvenstvu do početka januara.

Golove pogledajte OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
iL dRaGoNe
Sunday, 21.12.2014
23:45

Kovacicu produziti ugovor do kraja njegovog zivota, i ubaciti otkupnu klauzulu od dve milijarde evra !! Kakvu golcinu je dao decko, jedina svetla tacka u klubu !! Doktor profesor !