Povreda u zao čas, Klop zabrinut

Autor: Beta Beta
četvrtak 28.11.2019.
11:05
Izvor: Beta

Nemac sa razlogom brine, pred "Redsima" jedan od najtežih perioda u sezoni.

Beta/AP Photo/Rui Vieira
Beta/AP Photo/Rui Vieira

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula Jirgen Klop rekao je da nije siguran koliko je ozbiljna povreda Fabinja.

Fabinjo je povredio skočni zglob sinoć tokom utakmice sa Napolijem u Ligi šampiona, 1:1.

"Najvažnija stvar je povreda Fabinja. Još je rano i nadamo se da nije ozbiljna, ali bilo je prilično bolono u predelu gde ne želite da bude bolno, oko zgloba. Ne želim da kažem šta očekujem, ali nadam se da nije ozbiljno. Znaćemo više za dan, dva", rekao je Klop, preneli su britanski mediji.

Fabinjo je propustio samo jednu utakmicu u Premijer ligi ove sezone i odigrao je svih pet u Ligi šampiona. On bi zbog suspenzije propustio narednu utakmicu protiv Brajtona, ali Klop je zabrinut da bi Brazilac mogao da propusti nekoliko mečeva.

Liverpul će posle toga 4. decembra dočekati Everton, čime počinje gust raspored utakmica. Remijem protiv Napolija, Liverpul je počeo seriju od 12 utakmica za 36 dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mjolnir-HammerOfThor
Thursday, 28.11.2019
20:08

Za Keitu sada kreće sad ili nikad situacija da se dokaže. Sa obzirom da će Fabinho sigurno mjesec dana biti izvan terena Henderson će preći na zadnjeg veznog, a Milner, Ox i Keita će se boriti za tu treću poziciju u sredini. Ox trenutno ima prednost ali na Keiti je da se dokaže jer će biti masu utakmica

avatar
Wizard08
Thursday, 28.11.2019
14:45

Vreme je za keitu

avatar
Kralj Stiven
Thursday, 28.11.2019
12:21

Najbolji vezni koji Liverpul ima i to ubedljivo.Sva sreca sto nisam mogao da gledam sinoc jer mi je sve jasno kada je tandem Henderson-Milner i Gomez na desnom beku.Sta Klop vidi u tom tandemu kada svaku jacu utakmicu u LS oni igraju,a tipicna dva buzdovana bez grama kreativnosti.Gomez je ocajan na beku,covek treba da igra stopera,OX u prvih 11 u sredini ili Keita.Samo da ova dvojica ne igraju zajedno i ne brinem se za Liverpul uopste :)

avatar
InSanity
Thursday, 28.11.2019
13:37

TAA je morao da odmori malo. Nadam se da je Fabs dobro. Uz big Dijka najbitniji igrac za defanzivu. Bez zamene je. Ionako bi pauzirao za vikend zbog kartona.

avatar
Kibox
Thursday, 28.11.2019
18:58

Pa kako sta, vidi cvrstu sredinu jer zna da je Napoli nezgodan. Sa Oksom je previse ofanzivno, zato ni sa jednom jacom ekipom nece igrati sa dva zadnja i njim vec 3 defanzivnija