Poznati italijanski novinar o pokušaju Reala da dovede Mesija

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 15.10.2020.
23:20
Izvor: Sportske.net

Zanimljivost iz 2013. godine.

EPA-EFE/Martin Alipaz
EPA-EFE/Martin Alipaz

Povezane vesti

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio je objavio u svojoj knjizi interesantan detalj iz 2013. godine kada je Real Madrid pokušao da dovede Lionela Mesija.

On je ponudio, navodno, 250 miliona evra, što je tada bila neverovatna suma, pre svega, namenjena za rekonstrukciju stadiona Santjago Bernabeu koji se radio ove godine.

"Mesijev odgovor je bio brutalan, rekao je da traće svoje vreme", napisao je Di Marcio u svojoj knjizi.

Prethodno je ova informacija bila objavljena i od strane "Football leaks-a", ali je Di Marcio napisao par redova više o tome.

Naravno, bilo je dosta pokušaja da se Mesi odvoji od Barselone, posebno ovoga leta čega ste se načitali prethodnih meseci.

Baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
P. S.
Thursday, 15.10.2020
23:54

Niti verujem da je Real pokušavao da ga dovede, niti da su tada nudili 250 m€, niti da im je Messi bilo šta odgovorio, baš kao ni da je iko ikada pokušavao da ga 'otme' Barsi. Ni ove godine nije bilo pokušaja ni City-ja ni PSG-a ni Juvea da ga odvoje od Barselone, već samo Messijev neuspeo pokušaj da pobegne sa broda koji odavno tone, a što je trebao da uradi bar pre 2-3 godine. Naravno da je uspeo da pobegne lako bi našao novi klub, tada bi ga sigurno jurili, ali bez čiste situacije ne verujem da je iko i pokušavao.