Prandeli sipa pohvale na račun Vlahovića, ovo poređenje baš prija!

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 12.01.2021.
15:27
Izvor: Sportske.net

Srbin nije mogao da dobije bolji kompliment.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Mladi srpski fudbaler Dušan Vlahović iz nedelje u nedelju postiže golove za Fiorentinu i već sada je jedan od najboljih napadača u Seriji A.

Reprezentativac Srbije je postigao pet golova za Fiorentinu u poslednjih šest utakmica, a veliku pohvalu dobio je od trenera "ljubičastih" Đezarea Prandelija.

"Vlahović je napredovao zato što je silno motivisan i radi veoma dobro sa našim stručnim štabom. Renato Buso radi sa njim odličan posao, kao i svako od mojih saradnika", rekao je Prandeli na konferenciji za novinare uoči meča protiv Intera u Kupu Italije.

Pohvale na račun 20-godišnjeg fudbalera, koji je ubedljivo najbolji srpski napadač, išle su do te mere da je samo jedan igrač u njegovim godinama opčinio Firencu i Italiju.

"Sećam se jedino da je Adrijano bio tako dobar u Dušanovim godinama, ali moramo biti uravnoteženi u našoj oceni. Pre samo nekoliko nedelja to je izgledalo drugačije. Dajmo vremena mladim fudbalerima", rekao je Prandeli.

Sjajnu seriju koja datira od polovine decembra i gola Sasuolu Vlahović će pokušati da nastavi protiv Intera u osmini finala Kupa Italije.

Meč se igra u sredu sa početkom od 15 sati.


https://admiralbet.rs/app/spor...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke