Pred 'pucanjem' u Barsi, Mesi nema poštovanja?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 29.06.2020.
11:21
Izvor: Sportske.net

Ili je situacija obrnuta.

AP Photo/Angel Fernandez
AP Photo/Angel Fernandez

Povezane vesti

Već smo pisali, stvari u Kataloniji ne deluju najbolje.

Sinoć je Real slavio u Barsi, Madriđani su dobili Espanjol minimalnim rezultatom ze Zidanovi momci imaju dva boda prednosti nad šampionom. Ostalo je još svega šest kola uz Ligu šampiona u avgustu mesecu.

Izvesno je da Setijena nećemo gledati naredne sezone, mada osoba o kojoj se (ponovo)  piše jeste njegov asistent. Eder Sarabija je ponovo u centru pažnje, podsetimo on je ranije tokom sezone uhvaćen na kameri kako psuje igrače na terenu, da bi se kasnije izvinio.

Pri pauzi za osveženje na meču protiv Selte Sarabija je pokušao da kaže nešto Mesiju, i to dva puta, ali ga je kapiten Barselone hladnokrvno 'iskulirao' dok je to sve posmatrao i glavni trener Setijen.

Izgleda da ćemo ovaj stručni štab gledati tek jednu sezonu na "Nou Kampu".

baner 13
     

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Monday, 29.06.2020
14:51

pa sta ima Sarabija da govori mom idolu Messiju. :D

avatar
04
Monday, 29.06.2020
14:06

Eto i posle im treneri ne valjaju. A Sarabija je upravo hteo da izloži ključnu taktičku modifikaciju do koje je došao pažljivim posmatranjem i analizom dotadašnjeg dela meča, a sa kojom bi Barsa sigurno uzela sva 3 boda, ali ne vredi kada se Messi tako ponaša. :D

avatar
fadsasdfads
Monday, 29.06.2020
11:59

Jadan patuljak svi krivi oko njega,a on cvećka kao i za bruku u finalu Kopa Amerike 😂

avatar
Amalainter
Monday, 29.06.2020
13:11

Bas tako..trebali bi krenuti u potpuno drugom smeru..Zahvaliti se Mesiju,luzeru Pikeu, Suarezu, Busketsu,Rakiticu..da ne nabrajamo i krenuti iz pocetka sa mladim igracima..u suprotnom propasce klub..

avatar
Jasminn
Monday, 29.06.2020
16:12

Makar je igrao to finale. Ti nisi igrao ni prijateljsku utakmicu za svoju reprezentaciju. Ustvari bolje kad razmislim ti moras da platis da bi uopste usao na tribinu. Jedan patuljak igra za reprezentaciju a ti toliki ne mozes ni lopte na treningu da dohvacas