Predsednik PSŽ-a okreće novi list - "Ako se ne slažeš sa mnom, ĆAO!"

Autor: Stefan Matić
nedelja 16.06.2019.
19:56
Izvor: Sportske.net

Vlasniku francuskog šampiona dosta ponašanja velikih zvezda.

EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL
EPA-EFE/NOUSHAD THEKKAYIL

Povezane vesti

Al Kelaifi je od 2011. godine vlasnik kluba iz Pariza, ali do sada nije uspeo da priđe blizu osvajanju Lige šampiona. Ove godine su zaustavljeni od Mančester Junajteda, koji je ruku na srce imao i većih problema od Francuza, dok je takođe klubu sa "Parka Prinčeva" umakla i titula Kupa Francuske posle penala.

Može se reći da je taj gubitak i otkrio sve ono negativno što se sakrivalo ispod katarskih miliona, glavne zvezde u vidu Kilijana Mbapea i Nejmara su iznele sijaset kritika, što na račun kluba a bilo je i par komentara na performanse saigrača.

Brazilac, glavna zvezda i najskuplji igrač, je u velikim problemima zbog optužbi za silovanje, od kada je došao iz Barselone "Nej" se postavio kao igrač koji je veći od samog kluba. Tako više neće moći.

"Ne želim više da trpim to ponašanje zvezda tima, moraće da urade više, treniraju više. A ako se ne slažu sa time, vrata su im otvorena. Ćao", izjavio je Al Kelaifi za Frans Fudbal.

Nejmar Mbape PSZ PSG Pari sen Zermen

Mnogi su ovo protumačili upravo kao packa prema dvojcu pomenutih napadača, deluje da je Nejmar shvatio ozbiljne reči predsednika, videćemo da li slede uspešniji dani u Parizu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke