Preokret oko Tijaga Silve?

Autor: Milovan Longinov
nedelja 10.05.2020.
11:55
Izvor: Sportske.net

Da li će kapiten ipak ostati?

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Supruga Tijaga Silve na neki način je nagovestila potencijalni preokret i ostanak u Parizu.

PSŽ bi mogao da se nađe u velikom problemu pošto važnim igračima ističu ugovori 30. juna, a u pitanju su - Tijago Silva, Tomas Menije i Edinson Kavani, a još uvek nije poznato da li će im FIFA omogućiti da ostanu u svojim klubovima dok se sezona završi.

Dok se čeka odluka nadležnih, supruga Tijaga Silve je transparentno najavila da je ostanak i naredne sezone još kako moguć.

"Tijago je od prvog dana zadovoljan u Parizu, klubom, navijačima, gradom. Bez obzira na to da li će ostati u PSŽ, mi ćemo doći u Pariz kod svojih prijatelja. Što se nas tiče, bilo bi odlično da se saradnja nastavi, jer volimo klub, volimo grad i zavoleli smo Francusku. Ovde su naša deca odrasla, ne bismo imali ništa protiv da ostanemo u Parizu. Ovo je naš dom, postali smo francuski državljani, volimo ljude i ovu zemlju... ali ako me pitate da li ćemo ostati, zaista ne znamo. Još uvek ne znamo ni kada ćemo moći da se vratimo u Pariz posle pandemije"
, zaključila je Izabel Silva.

Važno je napomenuti da je PSŽ obezbedio plasman u četvrtfinale Lige šampiona, koja će se najverovatnije nastaviti u avgustu, a FIFA još uvek nema zvaničan stav o igračima kojima ističu ugovori 30. juna. PSŽ bi bio u velikom problemu ukoliko ne bi mogao da računa na ovaj trojac, ukoliko ne dođe do obnova ugovora, što je do sada bilo malo verovatno...

Kazino

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke