Preokret Rimljana za povratak na drugo mesto

Autor: Darko Mitrović
nedelja 19.03.2017.
22:39
Izvor: Sportske.net

U poslednjoj utakmici 29. kola Serije A, Roma je na svom ''Olimpiku'' savladala ekipu Sasuola, iako su gosti imali rano vođstvo.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Roma je večeras slavila sa 3:1 i tako se ponovo probila na drugo mesto na tabeli ispred Napolija i sa osam bodova manje od vodećeg Juventusa.

Domaći nisu dobro počeli, ekipa Sasuola povela je posle samo devet minuta igre golom Defrela, ali Roma je već do kraja prvog poluvremena uspela da napravi preokret.

Na izjednačenje se čekalo do 16. minuta, kada je Salah proigrao Paredesa, a ovaj odličnim udarcem izvan kaznenog prostora poslao loptu u mrežu Konsiljija.

Činilo se da će se nerešenim rezultatom otići na odmor, ali je Salah u poslednjim trenucima ovog dela igre uspeo da iz neposredne blizine postigne gol za potpini preokret - 2:1.

Sve dileme rešene su sredinom drugog poluvremena, posle prelepog dodavanja Strotmana, kada je Džeko na najbolji način realizovao ovu asistenciju i postavio konačan 3:1.

Par minuta kasnije, Džeko je imao još jednu veliku priliku, ali ovoga puta nije uspeo da savlada Konsiljija.



Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RB Leipzig(najjači)
Sunday, 19.03.2017
23:41

Cudno da nije bio penal za romu. Dajte penala romi i juventusu! Hocemo penal za romu! Penal za romuuuu! Hocemooo penaaalll za romuuu! Penal za Juventuuusss! Hocemo penal za juventuusss. Hocemo penaaalll za juuuventuuusss!

avatar
Boris Radulović
Sunday, 19.03.2017
23:44

Omani se tog Red Bula, vidis da ti skodi. :)

avatar
Sunday, 19.03.2017
23:47

nije to njemu od red bula , to je od rodjenja