Preokret, "Superklasiko" na jednom od najpoznatijih fudbalskih stadiona na svetu?!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 29.11.2018.
16:07
Izvor: Sportske.net

Nove informacije povodom odigravanja finala Kopa Libertadores.

Epa/Juan Ignacio Roncoroni
Epa/Juan Ignacio Roncoroni

Povezane vesti

Boka i River su odigrali prvi meč finala na "Bombonjeri", bilo je 2:2, a kada je River trebalo da bude domaćin u revanšu, nastao je haos.

Napadnut je autobus sa fudbalerima Boke, pojedini igrači su završili u bolnici, nastao je haos na ulicama Buenos Ajresa, a utakmica koja je prvobitno bila zakazana za minulu subotu pomerena je za dan kasnije.

Na kraju je na zahtev Boke i otkazana, naknadno je određeno da će se revanš susret finala Kopa Libertadores igrati osmog ili devetog decembra.

Brojni gradovi širom sveta su ponudili svoje stadione, najpre je to uradila Đenova, potom se činilo da će se "Superklasiko" igrati u Asunsionu, a nedavno su se pojavile informacije da bi mogao biti odigran u Kataru, na stadionu u Dohi.

Sada su se pojavile nove informacije, naime, glavni kandidat za održavanje velikog finala između Boke Juniors i River Plate sada je stadion madridskog Reala "Santijago Bernabeu".

Dakle, osmog ili devetog decembra bi "Superklasiko", prema najnovijim informacijama, trebalo da se odigra na "Bernabeu", domu aktulenog prvaka Evrope.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
evandro92
Thursday, 29.11.2018
20:22

Sta je sa navijacima, od kojih 80% njih nisu prebogati verovatno, jel brine neko o tome da li ce imati pare za avion i za smestaj u Madridu? Pa ovo se za njih igra! Stavite se u njihovu kozu da nam derbi Zvezda Partizan u finalu LS izmeste na drugi kontinent!!!

avatar
GoHard
Thursday, 29.11.2018
22:36

Kad nisu civilizovani, drugacije i ne zasluzuju.

avatar
zlogi
Thursday, 29.11.2018
19:51

Ne, ovo nikako. Ako treba da igraju negde to je Argentina. Ako vec ne mogu da igraju u Argentini, a ne mogu, treba ih kazniti igranjem u Brazilu. Zasto Brazil? Jednostavno najveci rival, a veca kazna od toga za Gaucose ne moze biti. Pri tom policija Karioka sigurno ne bi bila milosrdna prema njima, a i finale bi se igralo na pravom kontinentu.
ps: Ako bi se igralo u Evropi onda definitivno Italija. Oba tima imaju tesne veze sa Italijanima, pre svega Djenovljanima. ^^

avatar
Goran Jurkovic
Thursday, 29.11.2018
19:24

gde god da se odigra nemoze biti ni blizu kao sto bi bilo na stadionu River plate....