Primera - Atletikov manir u Madridu, Katalonci na kolenima!

Autor: Ivan Cvetković
utorak 02.04.2019.
21:26
Izvor: Sportske.net

Po ko zna koji put "Jorgandžije" upisale pobedu na Čolov način.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Fudbaleri Atletika ostvarili su pobedu u 30. kolu španske Primere pošto su u Madridu savladali Đironu sa 2:0.

Odmah na startu zapretio je gost, Dumbija je imao dobru priliku da glavom savlada Oblaka, ali se Slovenac našao na pravom mestu. Isti igrač je nakon toga pokušao još jednom sa distance, da bi potom usledio period u kojem su "Jorgandžije" bile opasnije.

Prvo je Koke sa velike udaljenosti pogodio prečku, pa je Morata u finišu prvog dela utakmice promašio gol nakon udarca glavom.

Stezao je Atletiko obruč sve više kako je utakmica primicala kraju, a takav pristup doneo im je i pogodak u 76. minutu kada je Dijego Godin nakon odbijene lopte pogodio praznu mrežu golmana gostiju.

Sudija Viljanueva je odmah prekinuo igru kako bi se uverio da li je pogodak regularan, ali ga je na kraju priznao.

Usledila je potom rutina u privođenju utakmice kraju od strane Čolovog Atletika na kakvu smo navikli svih ovih godina, da bi na kraju stigli i do ubedljivije pobede pošto je u četvrtom minutu nadoknade pogodio Antoan Grizman.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
adidas forever
Tuesday, 02.04.2019
21:44

Bez VAR-a je sudija odmah ispravno poništio gol, al' je zato zahvaljujući VAR-u priznao potpuno neregularan gol Atletika. Ne samo da je Grizman bio u ofsajdu, već skoro i da ne postoji situacija u kojoj bi igrač koji je u ofsajdu, a da nije dodirnuo loptu, više mogao da utiče na reakciju i intervenciju golmana nego što je to uradio Grizman u skoku sa Iraizozom.