Primera - Domaćinsko veče na startu drugog kola

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.08.2014.
23:52
Izvor: Sportske.net

Prve dve utakmice drugog kola španske Primere odigrane su u petak a na oba susreta pobede su slavile domaće ekipe.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Drugo kolo španske Primere otvoreno je u pregrađu Madrida gde je ekipa Hetafea doćekala Almeriju i slavila minimalnu pobedu.

Fudbaleri Hetafea pobedili su na svom terenu Almeriju sa 1:0 (1:0) čime su se iskupili za ubedljiv poraz na startu šampionata koji su doživeli u Vigu.

Jedini gol na utakmici postigao je Alvaro Vaskes u 29. minutu. Hetafe posle dva kola ima tri boda, a Almerija jedan.

Drugi meč drugog kola Primere igran je u Valensiji gde je istoimena ekipa ugostila Malagu i slavila rezultatom 3:0 (2:0) u meču koji je obeležilo i isključenje gostujućeg igrača u 27. minutu.

U takvim okolnostima Valensija je lako stigla do ubedljivog trijumfa a goleve za "Slepe Miševe" postigli su Pako Alkaser, Dani Pareho i Pablo Piati. Pitanje pobedika rešeno je do 56. minuta a trijumf Valensije mogao je da bude i ubedljiviji da su domaći iskoristili bar još koju od nekoliko stopostotnih prilika.

Valensija nakon remija sa Seviljom veleži prvu pobedu u šampionatu pa posle nekompletnog drugog kola dolazi na prvu poziciju na tabeli sa četiri osvojena boda.

Ostale utakmice na programu su za vikend, između ostalih, šampion Atletiko Madrid sutra igra na domaćem terenu protiv Eibara, dok će Barselona u nedelju igrati na gostovanju protiv Viljareala, a Real Madrid protiv Real Sosijedada.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke