Primera - Hetafe prokockao prednost, Leganes zamalo do potpunog preokreta

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.12.2018.
22:52
Izvor: Sportske.net

Domaćin mogao da nastavi pobedničku seriju.

EPA/Juan Herrero
EPA/Juan Herrero

Povezane vesti

Leganes je dočekao Hetafe, dva tima koja su u vrlo dobroj formi, a na kraju su podelili bodove, rezultat je bio 1:1 (0:1).

Hetafe je jedno od najprijatnijih iznenađenja u ligi, dok je Leganes 4 utakmice bez poraza, a poslednja dva meča su ostvarili pobede, tako da smo večeras imali prilike da pratimo meč dva izuzetno raspoložena tima.

Prvo poluvreme je bilo poprilično izjednačeno, ali su gosti svoju priliku iskoristili, pa su na odmor otišli uz prednost. Kabrera je postigao gol u 39. minutu, a Suarez je bio asistent. Ipak, drugo poluvreme je proteklo u znaku jednog tima. Leganes je zaista bio mnogo bolji rival i domaćin je zasluženo stigao do izjednačenja u 64. minutu, a strelac je bio Niom.

Leganes je nastavio da pritiska rivala, želeli su da ostvare pobedu i da nastave niz. Ipak, domaćin nije imao sreće da postigne još jedan gol do kraja meča, pa je tako Hetafe uz malu dozu sreće nekako ostao neporažen u ovom meču.

Koliko je La Liga ove godine izjednačena, govori razlika između ova dva tima. Leganes sada ima 17 bodova, i nalazi se na 16. poziciji, dok Hetafe ima 21 bod i nazali se čak na 6. mestu. Samo 4 boda ih deli, ali to je na tabeli čak 10 pozicija.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke