Primera - Ludnica u Valensiji, ne pomaže ni magični tinejdžer, Račić i Maksa podelili plen!

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 01.11.2020.
23:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Valensije remizirali su sa Hetafeom 2:2 u okviru osmog kola španske Primere.

EPA-EFE/KAI FOERSTERLING
EPA-EFE/KAI FOERSTERLING

Povezane vesti

Nakon što su gosti propustili izglednu priliku, usledila je "kazna" u 22. minutu kada je sevnula kontra koju je majsotrski povukao Junus Musa.

Talentovani 17-godišnjak, inače debitant, je strahovitom brzinom stigao do kaznenog prostora Hetafea i hladnokrvno savladao Soriju.

"Slepi miševi" su ostali sa igračem manje pošto je isključenje zaradio Koreija u 56. minutu, a nedugo zatim je na teren kročio i mladi reprezentativac Srbije Uroš Račić.

Na drugoj strani, član seniorske selekcije "orlova" Nemanja Maksimović proveo je na terenu 54. minuta kada je bio zamenjen.

Gosti su uspeli da izjednače zahvaljujući golu Kuća u 87. minutu susreta, da bi potpuni šok usledio u četvrtom minutu nadoknade kada je Anhel uz dosta sreće doneo veliki preokret.

Ni Madriđani nisu završili susret sa svih 11 na terenu pošto je u poslednjim trenucima meča isključenje zaradio i Damijan Suarez koji je skrivio penal u šestom minutu nadoknade vremena.

Siguran sa bele tačke bio je Karlos Soler koji je spasio svoj tim poraza u praktično stotom minutu.

Valensija se nakon osam osigranih kola nalazi na 13. mestu Primere sa osam osvojenih bodova, dok Hetafe na osmom mestu ima tri poena više.

baner 18
   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke