Primera - Remi u derbiju kola na Mestalji!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 20.08.2018.
21:54
Izvor: Sportske.net

Tvrda borba u Valensiji.

EPA-EFE/MANUEL BRUQUE
EPA-EFE/MANUEL BRUQUE

Povezane vesti

U pretposlednjoj utakmici prvog kola španske Primere, fudbaleri Valensije i Atletika iz Madrida odigrali su nerešeno 1:1.


Mogle su "Jorgandžije" da dupliraju prednost već na startu drugog dela kada je Saul šutirao tik pored desne stative.

Usledila je kazna "Slepih miševa" u 56. minutu.

Rodrigo je primio loptu Vajsa i na sjajan način pogodio mrežu nemoćnog Oblaka koji je mogao samo da posmatra kako lopta ide tik pod prečku.

Usledila je ravnopravna borba dva tima, a osim pokušaja Gabrijela glavom u 67. minutu nismo videli puno prilika, pa su oba tima zaslužila po bod.

VALENSIJA: Neto - Pićini, Garaj (od 67. Dijakabi), Gabrijel, Gaja - Soler (od 76. Bačuaji), Pareho, Kondogbija, Vas - Rodrigo, Mina (od 67. Gameiro).

ATLETIKO MADRID: Oblak - Filipe Luis, Godin, Savić, Huanfran - Lemar (od 63. Vitolo), Saul, Koke, Korea (od 81. Tomas) - Grizman (od 72. Martins), Kosta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
GoHardCAMPEONES
Monday, 20.08.2018
22:44

Ne bi ni Real pobedili da Marselo nije prodao utakmicu glupim potezom, prosli su centar 4 puta za 120 minuta. Varan nije odigrao niti jednu pripremnu i odmah bacen nespreman, da je Naco iako je panj bar je u formi bio ne bi ni prvi a vrvt nijedan primili.

avatar
Dušan Duka Đurđević
Monday, 20.08.2018
22:15

Odlična utakmica i pravedan rezultat na kraju. Valensija deluje solidno stvarno. Vas se pokazao kao dobra investicija, dok je Pićini direktan krivac za gol Koree, kada nije izašao da napravi ofsajd zamku, ali se ipak se na neki način iskupio u 77. minutu kada je uklizao Košti. Gabrijel solidan, dosta bolji od Garaja kog je Košta izbacivao više puta. Gameiro zamalo da u poslednjim trenucima presudi bivšem klubu i vidi se da je pun poleta. Takođe, treba pohvaliti i Neta koji je imao sjajnu intervenciju kada je Šišmiše spasao nakon udarca Košte u 32. minutu. Nadam se da će Valensija uspeti da ponovi uspeh od prošle sezone u La ligi i stigne, uz sreću žreba, do četvrtfinala Lige šampiona!

#AmuntMesQueMai