Primera - Sosijedad tone sve dublje, Baskima uzeo meru i Alaves

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 21.12.2018.
23:20
Izvor: Sportske.net

Gosti ne prestaju da iznenađuju u ovoj sezoni.

EPA-EFE/JUAN HERRERO
EPA-EFE/JUAN HERRERO

Povezane vesti

Sedamnaesto kolo španskog šampionata su otvorili Real Sosijedad i Alaves, gosti su slavili rezultatom 0:1 (0:1).

Ove sezone kada je španska liga u pitanju imamo dosta prijatnih iznenađenja, a Alaves je verovatno i najveće iznenađenje. Gosti su upali u krizu, nisu ostvarili pobedu poslednja četiri duela, ali večeras je toj lošoj seriji došao kraj. Sosijedad je nastavio svoj užasan niz i upisao četvrti uzastopni poraz.

Uprkos lošoj formi, Sosijadad je bio favorit u ovom meču, ali već u 11. minutu gosti su pokazali zašto ih nikad ne treba shvatati olako. Kaljeri je postigao gol i Sosijedad se našao u problemu. Domaćin je uspeo da se oporavi od ovog šoka, ali nisu imali sreće da stignu do izjednačenja do kraja poluvremena.

Sosijedad je nastavio sa napadima i u drugom poluvremenu, ali Alaves se odlično branio. Januzaj je na samom startu drugog poluvremena imao solidnu šansu, ali je golman Fernando Paćeho odlično odbranio ovaj šut. Domaćin je i u 56. minutu imao dobru priliku, ali je Moja šutirao preko gola.

Do kraja utakmice gosti su uspeli da spreče Sosijedad da postigne gol i vratili se u sam vrh tabele.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vicariuosly
Saturday, 22.12.2018
01:46

Stavio sam sve sto imam na keca! Srećom, 200 kinte. o_O

avatar
DekiStankovic5
Saturday, 22.12.2018
00:49

Kakav je raspad od ekipe ovaj Sosijedaad,pa oni blage veze nemaju sa fudbalom.A Var je jos jednom pokazao svoje veceras,ako ono nije bio penal posle pregledanog snimka ja stvarno ne znam sta je jeste I koja su pravila prihvatljiva za Igranje rukom jer ovo vise gubi smisao.