Primera - Zidan prerano "zatvorio" utakmicu, Selta osvojila bod na "Bernabeu"!

Autor: Stefan Matić
nedelja 16.02.2020.
22:53
Izvor: Sportske.net

Real bez pobede večeras.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Real uspeo da preokrene rezultat posle prvih 45 minuta, ali Mina u samoj završnici donosi veliki bod Selti (2:2).


Gosti odmah u startu priređuju neugodno iznenađenje lideru prvenstva. Asistencija Aspasa, Smolov upisuje gol u sedmom minutu. Selta Vigo vodi sa 1:0.

Odmah su pokušali Kazemiro i Benzema, ali je ponovo Selta imala najbolju priliku do kraja ovog dela igre. Aido ima odličnu šansu iz kornera, ali Madriđani odlaze sa samo jednim golom zaostatka na pauzu.

U nastavku Zidanovi puleni u pozpunoj ofanzivi. Ramos postiže gol u 49. minutu, ali posle VAR-a se poništava zbog ofsajda. Ono što nije mogao kapiten jeste Toni Kros. Nemac izjednačuje na 1:1 u 52. minutu, Marselo je asistent.

Azar donosi penal Real Madridu, Belgijanac pada posle kontakta sa Alberolom u šesnaestercu. Ramos uspeva da se upiše na semafor, Real je preokrenuo na 2:1 u 65. minutu.

U nastavku Zidan pokušava da smiri igru, ali Santi Mina koristi odličnu asistenciju Suareza. U 85. minutu 2:2 na "Bernabeu".

Imao je Benzema u par navrata priliku da donese gol, ali golman Selte pribran.

Luka Jović nije ulazio u igru.
 
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Monday, 17.02.2020
12:46

Bruka...Zatvoris se protiv Selte pri rezultatu 2-1.Odbrana ispada amaterski i tako iz kola u kolo,sredina se oslanja na Kazameira i ako ispadne jos neki pojedinac kao veceras Kros.Napad totalno okrnjen,Benzema se ne sastavlja vec utakmicama unazad,non-stop pasovi iz prve i naravno greske,nikada na lopti i sansi.Bejl potpuno nekoristan mada bice bolje kada se uigra,Azar sjajan.Mislim da je prilika Zidanu da pruzi sansu Jovicu jer mislim da nam napad uzima bodove ovim gasenjem Benzeme.Na sve to i Zidanova nelogicna taktika,utakmica za zaborav...

avatar
Wolverine
Monday, 17.02.2020
08:12

A neki dan tekst o Zidanu kao veeelikom treneru. Natrpali ih u kupu, bodove prosipaju protiv fenjeraša, štoper daje golove i vadi ih. Smiješni su bez Ronalda, kakav god on bio.

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
00:51

Barca je dala fore realu, namerno je izgubila utakmicu da bi real bio prvi, ali real nezna to da iskoristi i barca ca da ga stignee tojest stigla ga i ce da ga prestigne! Real nema igrace i platio ih je skoro milijardu i sve neznalice, danas se josvrattio i naj skuplji igrac kojeg nije bilo vec dugo u igri i nista nije mogo da pomogne realu, real je slab klub i to bas slab, da nije sudija i onih korumpiranih iz UEF-e i FIF-e real nebi nista mogo da osvoji! Sve sudije igraju za Real, cak i na internacionalnim takmicenjima, sve sudije je podkupio! Evo veceras je jedva igrao nereseno i to sa penalom za njega, realovi navijaci su ljuti traze da je trebalo bar jos dva penala da svira u korist reala, ako bi nekako mogo da pobedi! Dzabe ral potrosi te silne milone cak i onaj kredit potrosio sto je uzo da renovira barcin stadion za treniranje!

avatar
GoHardV3
Monday, 17.02.2020
02:32

Dale fore sudije,juce 4 penala cista nisu svirana, pike igra rukomet :D

avatar
GoHardV3
Monday, 17.02.2020
02:32

Dale fore sudije,juce 4 penala cista nisu svirana, pike igra rukomet :D

avatar
Boixos_Nois
Monday, 17.02.2020
00:33

Nije dovoljan samo jedan penal da se pobjedi Selta

avatar
RocknRolla
Monday, 17.02.2020
00:20

Nije Benzema tolika klasa koliko se predstavlja,nije igrac koji ce resavati utakmice u kontinuitetu,Realu je potreban napadac ubica,tipa Hari Kejn,Aguero,Lautaro,Lewa. Dobra utakmica,Selta iskoristila svoje sanse i uzela bod. Ovo nista ne menja,Real uzima Primeru,jednostavno su najbolji tim u Spaniji.

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
01:36

Real nije iskoristio svoju sansu koju muje sudija pruzio sa sviranjem penala za njega! celta je igrala fudbala i znala je da ce sudije da iscupaju real! Celta je ostecena, trebala je da pobedi sa dva gola prema jedan, ali sudija je tu za real zavrsi poso i eto nereseno! Svi na Benzemu a niko nista ne rece za Azara od 120 miliona plus bonusi, a da nije ni go postigo, cak je Luka Jovic vise gola postigo od njega a placen je upola manje i mnogo manje je odigrao od Azara, sta je sa njim?

avatar
Rise up
Monday, 17.02.2020
01:48

Toliko su najbolji da su se naosvajali Primere poslednjih godina 😀

avatar
GoHardV3
Monday, 17.02.2020
00:03

Ako ono nije penal nad Ramosom onda nista sem otkidanje noge nije penal :D Tacno se vidi kako se priblizava el klasiko kako sudije uzimaju stvari u svoje ruke :D

avatar
Tata Messi
Monday, 17.02.2020
00:10

samo jedan penal sviran cccc

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
00:31

Hahahaha, kao i obicno za tebe su svi protiv reala, ako im je jedan penal sviran treba i drugi, ako drugi, treba i treci i tako redom! Alo bre utakmica se sadrzi od igre a ne od penala! Zar je maojedan penal koji nije ni bio, to je bio cast Realu za losu igru i za jako lese igrace koje ima i za koje jemplatio skoro milijardu,a neznaju nista igraju sa predzadnjim nereseno i to na svom terenu, to jest barcinom terenu za treniranje!

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 17.02.2020
00:01

benzema,bejl i marselo ne znaju sa cije su...eto marsela malo izvadila asistencija za krosa ali imao je 20 centarsuteva a nijedan nije valjao

avatar
Ronaldinjo_10
Sunday, 16.02.2020
23:58

Sad će Go Hard da nam objasni kako Realu nije svirano 15 čistih penala, a Selta nije dobila 5 čistih crvenih. Inače, Zidanova mašinerija je bila na visini zadatka

avatar
Mirjevac
Monday, 17.02.2020
00:52

Enoga vec kuka i kaze kako je trbalo da realu sviraju jos bar tri penala, kako bi real pobedio, posto jedan penal nije dovoljan za real!