Problem više za Luku Jovića, "tvrdoglavi" saigrač!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 12.04.2020.
11:01
Izvor: Sportske.net

Za obojicu nema mesta, a Barsa je promenila sve. Čudna priča napadača iz senke...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Marijano Dijaz je iz senke ponovo golom u "El Klasiku" došao u centar pažnje.

Momak kome je otac Španac, majka iz Dominikane je u senci, a prošlog leta, iako mu je rečeno da će teško dobiti šansu odbio da napusti klub.

Sada posle gola, mnogi kažu da bi trebalo da igra, pre Jovića, da je svojim odnosnom na treninzima pokazao da zaslužuje šansu.

"AS" piše da je Marijano enigma, i to iz dva razloga. On nije jeftin, iako je stigao u treći tim Madrida. Naime, prodat je Lionu svojevremeno za 8 miliona, a onda je posle dvadesetak golova u Francuskoj vraćen za 33 u klub. Doduše, Real nije isplatio toliko, jer je imao "uštedu", 35% od buduće prodaje, pa su na kraju za dvadesetak miliona vratili Marijana.

Nije uspeo da se nametne pre dve godine, ali je imao ponudu Sevilje. Andalužani su nudili više od 20 miliona evra za ovog fudbalera, 15% od toga bi išlo i Lionu, ali svejedno, Real je pristao.

Bonus 10


Real jeste, Marijano nije. Iako je upozoren da će dolaskom Jovića biti tek treći napadač i da će Zidan pružati šansu i Rodrigu, on nije hteo da ode.

Ima siguran ugovor do 2023. godine, zarađuje 4.5 miliona po sezoni. Marijano Dijaz je ukupno do sada sakupio 15 utakmica za nepune dve godine od povratka, dao je četiri gola. Ali je jasno, da za njega i Jovića nema mesta u klubu. Videćemo šta će se desiti, da li će, kako se priča, opet odbiti da ode jer smatra da zaslužuje priliku. Možda, ako prvenstvo bude nastavljeno, dobije šansu, dao je ponovimo gol u "El Klasiku", što ima posebnu težinu, pa bi i ovaj fudbaler mogao da bude dodatni problem za Jovića kada je u pitanju ostanak na "Bernabeu".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Terapeut
Monday, 13.04.2020
01:03

Je li on plaća da bude toliko po medijima ili šta je po sredi?

avatar
bosnapd
Sunday, 12.04.2020
15:54

Luki bi bilo bolje da sadi povrce nego da igra Bjeljina je poznata po tome.

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 12.04.2020
11:17

Jovicev JEDINI problem moze da bude on sam.
Da igra kao u Ajntrahtu, decko bi bio verovatno i prvi napadac Reala.
Ali ne igra. Cinjenica je da mu i malo srece nedostajalo u nekim situacijama ali u vecini slucajeva nije pokazao da treba da bude ispred Marijana. Dakle, mora da cuti, radi, misli na fudbal a ne manekenke i koristi priliku. I onda mu problem nece napraviti ni Zidan, ni Benzema, Ni Dijaz, ni Isus sam.