Problemi u Liverpulu, trojica zaraženih!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 31.12.2021.
16:23
Izvor: Sportske.net

Klop nije otkrio o kome se radi.

 EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Trener fudbalera Liverpula izjavio je danas da utakmica protiv Čelsija još uvek nije blizu otkazivanja, nakon još tri pozitivna slučaja na koronu u ekipi, preneo je Skaj Sport.

Klop je odbio da navede imena pozitivnih fudbalera, i rekao da će se sve videti po sastavu koji istrči na duel Čelsiju.

"Kao da smo na lutriji kada čekamo rezultate. Iz dana u dan stižu novi slučajevi", rekao je Klop.

Nakon poraza od Lestera u prošlom kolu Liverpul zaostaje za Mančester sitijem devet bodova, ali Klop još uvek ne odustaje od titule.

"Jedini način da stignemo Siti jeste da pobedjujemo. To trenutno nije lako. Igramo protiv Čelsija koji ima slične probleme kao i mi. Svakako, Čelsi se ne pobedjuje prosečnom igrom, moramo da damo maksimum, da budemo najbolji", izjavio je Klop.

Nemački stručnjak je naveo i da je Liverpul u prošlom kolu mogao da pobedi Lester ali da nije iskoristio svoje šanse i da je zbog toga bio kažnjen.

"Možemo da pričamo o meču protiv Lestera. I pored ne baš najbolje igre trebalo je da pobedimo ali nismo iskoristili svoje šanse. Moramo da počnemo da igramo bolje, jer da bismo stigli Siti moramo da igramo mnogo bolji fudbal", izjavio je Klop.

Liverpul je trenutno treći na tabeli sa 41 bodom, jednim manje od drugoplasiranog Čelsija i devet manje od prvoplasiranog Sitija ali i utakmicom manje od obe ekipe.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke