Problemima Alfonsa Dejvisa došao je kraj!

Autor: Lazar Nikolić
nedelja 27.03.2022.
22:35
Izvor: Sportske.net, Beta

Kanađanin može da se vrati na teren.

EPA-EFE/Alexander Hassenstein
EPA-EFE/Alexander Hassenstein

Povezane vesti

Fudbaler Bajerna iz Minhena Alfonso Dejvis više nema problema sa srcem i nada se da će se na teren vratiti sledećeg meseca, nakon što se u potpunosti oporavio od korona virusa, preneo je danas bavarski klub.

Kanadski fudbaler je van terena od decembra. U januaru je bio pozitivan na korona virus, a dijagnostikovan mu je i miokarditis (upala srčanog mišića).

"Srećan sam što sam se vratio i što mogu ponovo da treniram. Rehabilitacija za sada ide dobro. Nemam problema sa mišićima ili srcem, ali još nisam 100 odsto spreman", rekao je 21-godišnji fudbaler.

Trener Bajerna Julijan Nagelsman nada se da će Dejvis biti na raspolaganju za revanš duel četvrtfinala Lige šampiona, koji će Bajern igrati na svom terenu 12. aprila protiv Viljareala.

"Radim sve što mogu. Blisko saradjujem sa medicinskim i rehabilitacionim timom. Treniram veoma naporno, sa loptom i bez nje", dodao je Dejvis.

Bajern se posle 27 odigranih utakmica nalazi na prvom mestu Bundeslige sa 63 boda, i imaju šest više od drugoplasirane Borusije Dortmund.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke