Procurelo - Barsa zapravo dovodi navijača Real Madrida?!

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 14.05.2020.
13:11
Izvor: Sportske.net

Šta će reći navijači Barse?

Povezane vesti

Svakog dana, Miralem Pjanić je korak bliže Barseloni, koja samo još treba da pronađe pravi trejd sa Juventusom.

Kao i obično, španski mediji se potrude da doliju ulje na vatru i baš sada iskopaju neki intervju, kojim će bocnuti rivalsku stranu.

Navikli smo da češće igrači koji navijaju za Barsu završe u Real Madridu, najpoznatiji su bili Mesut Ozil, Luka Modrić i Isko, ali je sada situacija obrnuta.

Madridski As je iskopao raniji intervju Miralema Pjanića koji je svojevremeno rekao da mu je Zinedin Zidan idol i da mu je san da zaigra za Real.

"Kao dečak, počeo sam da se bavim fudbalom zbog Zinedina Zidana. On je najbolji igrač koga sam gledao u životu. Ko ne bi voleo da zaigra za Real Madrid? To je klub mog detinjstva i ostvarenje sna za svakog igrača", rekao je Pjanić.

Zanimljivo, Pjanić je na početku karijere u dresu Liona postao miljenik navijača Barselone, pošto je u osmini finala Lige šampiona 2010. godine postigao gol na Santjago Bernabeu i eliminisao Madriđane.

Za razliku od madridskih, katalonski mediji podsećaju na taj trenutak kao najavu njegovog transfera na Kamp Nou.

bundesliga

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ViniciusJR
Thursday, 14.05.2020
15:09

A navikli da igraci Reala navijaju za Barsu? Pa dragi novinari, imate intervju, od prije, ne znam tacno koliko godina...uglavnom u periodu kad je Nejmar jos igrao u Brazilu. On i Kutinjo, zajednicki intervju u kojem navode da im je san dres Reala. Isto tako imate za Marku intervju Suarzea dok je bio u Liverpulu, koji isto kaze da je uvijek sanjao o Realu. Mislim da vam nece biti tesko da pronadjete to. Da ne lupate bezveze ovako.
P.S. Ne morate da odobrite komentar, jer se direktno vama i obracam. Poz

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 14.05.2020
13:54

Ako ne pristane Artur , nista