Procureo izveštaj koji je izazvao novi haos u Barsi!

Autor: Milovan Longinov
subota 30.01.2021.
09:22
Izvor: Sportske.net

Dokle?

EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Barselona ponovo prolazi kroz nepotrebne turbulencije, pošto je odjednom nekako "procureo" izveštaj Ronalda Kumana i Ramona Planesa zbog čega je Erik Garsija neophodan da dođe odmah.

Štoper Mančester Sitija u centar dešavanja došao je ponajmanje zbog svojih igračih kvaliteta, već zbog toga što predsednički kandidati pokušavaju da pokupe poene pred izbore.

Da krenemo redom, izveštaj koji je plasirala TV3, koji je neko namerno pustio u etar, izazvaće nepotrebne nemire, jer u njemu stoji da Samjuel Umtiti i Oskar Mingeza, trenutno igrači na koje Barsa mora da se osloni, nemaju kvalitet za prvi tim. Ovako je objašnjeno zašto je neophodno da Erik Garsija dođe do kraja zimskog prelaznog roka:

- Đerar Pike se vraća na teren tek u aprilu
- Kuman ima samo trojicu štopera - Arauha, Lenglea i Umtitija
- Umtiti je nepouzdan, sklon povredama i ne može da izdrži tempo jakih mečeva
- Mingeza je pokazao da može da igra "manje" utakmice, na najvećim je podbacio
- Arauho je tek stigao iz Barselone B i neophodno mu je još iskustva
- Lengle je u slaboj formi ove sezone.


I ma koliko bilo istine u svemu, sramno je što je  ovaj izveštaj, negativan o igračima, procureo sada, samo zbog poena pred izbore. Suština svega je da je Đoan Laporta, kao glavni kandidat da pobedi digao ruku protiv njegovog dolaska sada, pa su se Viktor Font i trenutni v.d predsednika Karlos Tuskets udružili da ga prikažu kao negativca.

Font je javno rekao da je Garsija dostupan za samo dva miliona evra, te da se odriče plate do kraja ove sezone, kako bi sada stigao na Kamp Nou. Sve njegove i Tusketstove priče idu u pravcu toga  da se zbog Garsije Laporta prikaže kao neko ko ne misli na potrebe ekipe u tekućoj sezoni, odnosno da misli samo na svoju pobedu na izborima.

Svakako da bi i Laporta odmah doveo Erika Garsiju da su se izbori održali 24. januara i da je pobedio, ali kako su odloženi, on smatra da Tuskets nema ovlašćenja da vodi transfer politiku. 

Sve u svemu, Erik Garsija neće doći ove zime, a preko je potreban. Baš kao što  su i izbori bili najpotrebniji, još pre mesec ili dva, a odloženi su do 7. marta. Barselona će u svojoj najtežoj sezoni biti bez uprave skoro pet meseci...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 30.01.2021
22:45

Nikakva haos nije izbio, ako se haos moze nazvati, to sto je izaslo u javnost rasprava oko igracaa Citija koji treba da dodje u Barci, to o tom igracu se prica vec mnogo odavno i to nije nikakav haos! To je u danasnjicu normalno novinaro ali pravi novinari sve vise otkrivaju tajne koje se vesto kriju i to se ne zove haos, vec dobro otkrivena tajna!

avatar
deki trbic
Saturday, 30.01.2021
10:16

ahahahaha propali su kao zeton :D