Proradio Jokanov Fulam

Autor: Nikola Miloradović
petak 29.09.2017.
22:43
Izvor: Sportske.net

Izabranici Slaviše Jokanovića upisali su drugi vezani trijumf na gostovanju.

EPA/FERNANDO VELUDO
EPA/FERNANDO VELUDO

Povezane vesti

Ekipa sa "Krejven Kotidža" je u minulom kolu engleskog Čempionšipa savladala Notingem Forest na gostovanju, a sada su u Londonu, na "Loftus Roudu" slavili protiv Kvins Park Rendžersa sa 1:2 (0:1).

Jokanović se od početka sezone suočavao sa kadrovskim problemima, pa je sada čini se konačno uspeo da uigra ekipe, reklo bi se u pravo vreme.

Poveli su golom desnog beka Frederiksa gosti u 41. minutu, a veliku šansu da duplira prednost Fulama imao je novajlija iz Brage Rui Fonte.

Portugalac je preuzeo odgovornost kod izvođenja penala u 83. minutu, ali nije pogodio protivničku mrežu.

Ipak, iskupio se samo dva minuta kasnije, kada je dodao loptu Johansenu, a ovaj je prosledio iza leđa golmana domaće ekipe za 0:2.

Konačan rezultat postavio je Smit u 92. minutu, ali je KPR mogao i do izjednačenja, vršili su veliki presing, na ruku im je išlo što je meč bio produžen čak devet minuta, ali je odbrana Fulama uspela da se odbrani.

Fulam je ovim trijumfom skočio na osmo mesto, imaju 17 bodova nakon 11 odigranih susreta, samo bod manje od Ipsviča koji je na mestu koje vodi u plej-of, ali i dva odigrana susreta više.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 30.09.2017
00:16

Gledam ovu tabelu Championshipa koliko samo bivsih premier ligasa imamo u 2 ligi i nekih velikih klubova :Sunderland,Reading,Hull,Notingham,QPR,Derby,Midlzbro,Villa,Fulham, Leeds,Norwic...Sve bivsi timovi PL zaista jaka 2 liga nadam se povratku velikana Leedsa i Notingama nekada jer zasluzuju PL kao i jos neki klubovi koji su u cvajti.

avatar
Ninoslav Krejic
Saturday, 30.09.2017
13:29