Protiv ruskog Lestera ni Škuntelar ne pomaže

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 06.05.2016.
20:45
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Petar Škuletić postigao je peti ovosezonski gol u dresu Lokomotive ali je klub iz glavnog grada Rusije i pored toga kapitulirao na gostovanju ekipi Rostova.

Screenshot: YouTube
Screenshot: YouTube

Povezane vesti

Peti put u tekućoj sezoni srpski internacionalac Petar Škuletić upisao se u strelce u ruskoj Premijer ligi, ali je gol koji je postigao u duelu Rostova i Lokomotive bio utešan za njegov klub.

Ruski Lester, kako ovih dana mnogi zovu ekipu Rostova, slavio je rezultatom 2:1 (2:0) u okviru 27. kola Premijer lige, pa se pogodak Petra Škuletića ispostavio utešnim za klub iz glavnog grada Rusije.

Domaći su do poluvremena stekli dva gola prednosti, a Petar Škuletić je udarcem glavom smestio loptu u mrežu golmana Rostova u 52. minutu meča. Bilo je dovoljno vremena da Lokomotiva do kraja stigne bar do izjednačenja ali se to na kraju nije desilo pa su bodovi ostali u Rostovu na Donu.

Rostov je večerašnjom pobedom preskočio CSKA i ponovo preuzeo lidersku poziciju na premijerligaškoj tabeli, ali će "Armejci" u subotu na domaćem terenu igrati protiv Tereka i biće u prilici da se vrate na čelo karavana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
liverpoolfc
Friday, 06.05.2016
23:29

Ko je ovom smesnom igracu dao ovaj jos smesniji nadimak?

avatar
Go Hard or Go Home
Friday, 06.05.2016
21:12

Skuntelara gadjaju samo u glavu,tako moze i da da gol. :v