Prvo "NE" upravi Arsenala, nova imena u igri!

Autor: Nikola Miloradović
petak 29.11.2019.
14:58
Izvor: Sportske.net

Potraga se nastavlja.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Unaj Emeri je danas dobio otkaz na mestu šefa struke Arsenala, ekipa je vezala sedam mečeva bez trijumfa, kap koja je prelila čašu bio je poraz od Ajntrahta na polupraznom "Emirejtsu" u petom kolu grupne faze Lige Evrope.

Fredi Ljungberg je postavljen na mesto trenera kao privremeno rešenje, a uveliko se spekuliše ko će dobiti posao za stalno.

Pisali smo da je velika želja uprave bio Žoze Murinjo, ali je Totenhem bio brži, pa je Portugalac već stigao i da upiše dve pobede u redovima velikog rivala "Gunera".

Velika želja je i Maks Alegri, bivši trener Juventusa je bez posla od kako je letos napustio Torino.

Ipak, Alegri ne želi da preuzima klub do kraja sezone, što je sad stavljeno do znanja i upravi Arsenala.

Uspostavili su kontakt sa italijanskim stručnjakom, koji im se ljubazno zahvalio na ponudi.

Potraga se nastavlja, ko su još moguća rešenja pročitajte OVDE, pojavila se i nova opcija, u vidu trenera Bornmuta Edija Haua, koji je i ranije bio povezivan sa klupom Arsenala.

Spekuliše se da uprava kluba sa "Emirejtsa" razmišlja i o bivšem treneru Viljareala i Valensije Marselinu, koji je početkom sezone ostao bez posla na "Mestalji", nakon neslaganja sa čelnicima kluba oko transfer politike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 29.11.2019
17:25

Edi,Nagelsman,mlada krv.Mozda istrpeti Ljungberga do kraja.Poketino bi bio izbor al covek sigurno nece zbog rivalstva i to se postuje.Samo niko iz Spanije,od Emerija prevare sad su mi svi spanski strucnjaci pod upitnikom.

avatar
Le Tissier
Friday, 29.11.2019
16:26

Kada trener nece da preuzme klub u sred sezone to je ljubazan nacin da se kaze da novac koji su mu ponudili nije ni blizu onom sto trazi.