Radonjić je u sjajnoj formi, ali će morati da sačeka na šansu u prvoj postavi, evo i zašto

Autor: Nikola Miloradović
petak 13.12.2019.
16:41
Izvor: Sportske.net

Srbin briljira u poslednje vreme u dresu Olimpik Marseja.

Beta/AP Photo/Daniel Cole
Beta/AP Photo/Daniel Cole

Povezane vesti

Nije se dobro proveo Nemanja Radonjić u svojoj prvoj sezoni u redovima Olimpik Marseja, često je bio i na udaru navijača, pružao je loše partije, pa je i njegova sudbina na "Velodromu" bila pod znakom pitanja.

Minulog leta je ekipu preuzeo portugalski stručnjak Andre Viljaš Boaš, koji je ipak odlučio da ga zadrži u ekipi, a u poslednje vreme se pokazalo da je bio u pravu.

Radonjić je na poslednja tri ligaška susreta postigao po gol, dokazao je da je u odličnoj formi, ali se čini da će morati još da čeka na pravu šansu u prvoj postavi.

Razlog je jasan, mesto po levom krilu rezervisano je za Pajea, što je potvrdio i Viljaš Boaš, koji ipak ističe da Radonjić odlično radi.

"Nemanja Radonjić radi sve kako bi dobio veću šansu, ali ne osećam potrebu da menjam svoj napad. Igrači se osećaju dobro i odlučno da donesu klubu rezultat. Videćemo u naredne dve utakmice da li će dobiti šansu da igra od starta.

Vidim da mu najviše prija da igra po levom boku. Radi jako dobro, ali ipak je Paje odlučujući faktor na toj levoj strani
", rekao je portugalski stručnjak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke