Rafa Benitez hvali Benzemu

Autor: Beta Beta
subota 05.12.2015.
23:04
Izvor: Beta

Trener Reala je iskoristio priliku da pohvali francuskog napadača, koji se u poslednje vreme najčeće spominje zbog stvari koje nemaju blage veze sa fudbalom.

BETA/AP Photo/Francisco Seco
BETA/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

Karim Benzema, koji je u centru medijske pažnje zbog afere oko ukradenog intimnog video zapisa, dobro je danas igrao i postigao dva gola protiv Hetafea (4:1), izjavio je trener Real Madrida Rafael Benitez.

"Ove nedelje smo razgovarali s njim. Zaista je želeo da igra i da učini nešto i to je uradio. Postigao je dva gola", rekao je Benitez.

Trener Real Madrida je pre nekoliko dana podržao Benzemu koga je francuski premijer Manuel Vals kritikovao ocenivši da bi trebalo da bude izbačen iz reprezentacije ukoliko se dokaže da je kriv u aferi oko ukradenog intimnog video zapisa.

"Činjenica da je postigao dva gola i doprineo uverljivoj igri, potvrdjuje ono što sam ranije rekao. Benzema je važan igrač za nas i ostali igrači bolje igraju kad je on na terenu", rekao je Benitez.

Real je danas na svom terenu pobedio Hetafe sa 4:1 u utakmici 14. kola španske Primere.

Benzema je golove postigao u četvrtom i 16. minutu, na asistencije Pepea i Gereta Bejla. Do kraja prvog poluvremena mrežu Hetafea zatresli su i Bejl u 35. minutu i Kristijano Ronaldo tri minuta kasnije. Jedini pogodak za Hetafe postigao je Aleksis je u 70. minutu.

Real je, posle 14 odigranih kola, treći na tabeli sa 30 bodova, dok je Hetafe na 13. poziciji sa 14 osvojenih bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zlatna_Nozdrva_04
Monday, 07.12.2015
10:07

Alo Madridiste spremate li se za Viljareal :))

avatar
Zlatna_Nozdrva_04
Sunday, 06.12.2015
09:12

Benzema,Marselo do neki dan je bio to i Isco ali nakon onog crvenog nad Neymarom nikad. To su igraci vrijedni postovanja trenutnog rm.

avatar
AdrovicEsad
Sunday, 06.12.2015
00:54

Zbog ovakve izjave ce na raport, Niko ne smije da se hvali u Realu, samo Ronaldo moze da se uzdize i hvali