Rajevac dobio ponude iz Azije

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 04.04.2017.
23:31
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bivši selektor reprezentacije Gane Milovan Rajevac karijeru bi mogao da nastavi u Aziji, pošto su dve nacionalne selekcije zainteresovane za njegove usluge.

Epa/Vassil Donev
Epa/Vassil Donev

Povezane vesti

Dve reprezentacije sa istoka azijskog kontinenta zainteresovane su za usluge srpskog stručnjaka Milovana Rajevca koji je slobodan u izboru nove sredine nakon napuštanja klupe selekcije Alžira.

Bivši trener čačanskog Borca i užičke Slobode potvrdio je za "Večernje novosti" da se nalazi u užem krugu kandidata za mesto selektora reprezentacija Južne Koreje i Tajlanda.

"Istina je, jedan sam od kandidata, a odluka je na čelnicima saveza Južne Koreje i Tajlanda. Svakako da sam zainteresovan, reč je o dve dobre selekcije i smatram da bih sa njima imao uspeha" otkrio je Rajevac.

Milovan Rajevac je u dosadašnjem toku karijere vodio reprezentacije Gane, Katara i Alžira, a najveći uspeh ostvario je sa "Crnim zvezdama" koje je odveo u četvrtfinale Mundijala u Južnoj Africi.

Reprezentacija Južne Koreje se i dalje nalazi u trci za plasman na Mundijal u Rusiji, dok je selekcija Tajlanda ostala bez šansi za ostvarenje tog cilja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke