Rajola: "Liverpul je poslednja šansa za Marija!"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 23.08.2014.
15:19
Izvor: Sportske.net

Menadžer italijanskog internacionalca Marija Balotelija objasnio je zašto je za svog klijenta odabrao baš Liverpul i kako je taj transfer poslednja šansa da se "Super Mario" dokaže kao vrhunski fudbaler.

AP/Frank Augstein
AP/Frank Augstein

Povezane vesti

Transfer Marija Balotelija iz Milana u Liverpul izazvao je buru na letnjoj transfer pijaci jer se malo ko nadao da će se Redsi odlučiti za "kockanje" sa italijanskim buntovnikom.

Menadžer tamnoputog napadača Mino Rajola govorio je za "Korijere dela Sera" o tome kako će ugovor najverovatnije biti potpisan u ponedeljak ili utorak i zašto je na kraju odlučeno da Baloteli karijeru nastavi na "Enfildu".

"Mario se pokazao dobro u prvih 6, 7 meseci po dolasku u Milan. Onda smo shvatili da nije spreman da ponese breme lidera zbog čega sam odlučio da mu potažim tim u kojem će biti važan igrač ali ne i lider. Liverpul ima Džerarda - Mario će biti zaštićen i onda će moći da pokaže šta zna" rekao je Rajola.

Nakon loših rezultata Italije na SP u Brazilu i jednako slabih partija Marija Balotelija, mnogi se pitaju da li je "Super Mario" protraćio talenat i izrastao u vrhunskog igrača u pokušaju.

"Mario mora da se oseća slobodno, da postiže golove i ništa više od toga. Sada je sve na njemu. Još jedan neuspeh nije dozvoljen. Liverpul je poslednja šansa da se Baloteli iskaže na vrhunskom nivou. Biti ili ne biti" zaključio je Rajola.

Reprezentativac Italije u petak je obavio medicinske preglede u Melvudu a već su obelodanjeni i detalji ugovora sa Liverpulom, premda je sporna klauzula o "lepom ponašanju" jer Rajola tvrdi da ona ne postoji a mediji u Britaniji su iz izvora bliskih Liverpulu jasno opisali šta ona podrazumeva.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke