Rajola ne ćuti, nastavlja rat sa Junajtedom i Solskjerom!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 17.02.2020.
22:05
Izvor: Sportske.net

Italijanu nije dugo trebalo.

EPA-EFE/Alessandro Di Marco
EPA-EFE/Alessandro Di Marco

Povezane vesti

Solskjer je rešio da ne trpi više Rajoline "napade" koji se tiču Pola Pogbe. Norvežanin je odgovorio poznatom agentu da Francuz nije vlasništvo Mino Rajole već Mančester Junajteda, što je samo poslužio transfer-magu da 'poentira'.

"Pogba nije moj, a zasigurno ni Solskjerov. Pol je samo Pogbin. Ne možete imati vlasništvo nad ljudskim bićem već duže vreme u Velikoj Britaniji ili bilo gde drugde. Nadam se da Solskjer ne misli da je Pol njegov zatvorenik. Solskjer treba da se informiše više o mojim rečima. Slobodan sam da iskažem svoje misli. Do sada sam možda bio i fin prema njemu"

"Solskjer treba da se priseti stvari koje je rekao Pogbi tokom leta. Mislim da je on frustriran zbog drugih razloga. Verujem da Solskjer ima druge stvari o kojima treba da brine, više od mojih reči oko Pogbine budućnosti. Makar bih ja brinuo da sam na njegovom mestu", izjavio je Rajola za italijanske medije.

Deluje da je ovo samo uvod u predstojeću dugu priču koja bi svoj epilog mogla dobiti već na leto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 18.02.2020
18:58

Не могу да разумем зашто на све начине покушавају да га задрже у клубу. Одрекли су се једног Роналда и Бекама својевремено. Да бар Погба игра врхунски, па донекле и да разумем. Од кад је дошао, игра безвољно и килаво. Ја се чудим да је неко толико луд да хоће да га купи после свега.

avatar
Benz9
Tuesday, 18.02.2020
08:15

Prodaš Pogbu, dovedeš Savića i problem riješen.. A usput i pojačaš tim...

avatar
StefMU
Tuesday, 18.02.2020
00:54

Njemu bi savrseno PSG legao, nema sanse da bi ga pustio da ode gde hoce.

avatar
StefMU
Tuesday, 18.02.2020
00:52

Pa zar je ugovor jednostran koji je potpisan izmedju Junajteda i Pogbe? Znaci Junajted mora da placa Pogbu iako ovaj klovan ne zeli da igra za klub? koja smejurija, zbog komentara ovog balvana ga ne bi uopste pustao, pa nek se dure kolko hoce

avatar
RedDevilSRB
Tuesday, 18.02.2020
00:38

Ja jedva čekam da Pogba ode. Da su iole pametni pa da ga prodaju. Pare da ulože u Griliša ili Medisona. Ne zaostaju puno za Pogbom a mnogo su normalnoj likovi od ovog klovna. Ako ne uspeju da dovedu jednog od njih dvojice, Neveš ili SMS. Pa nije Pogba ni jedini a ni najbolji vezni na svetu. Svako je zamenljiv i niko nije iznad kluba. To je bio moto Fergusona i davao je rezultat. Sad dozvoljavaš da se Pogba, razmaženo derište izdiže iznad svih. Ovako se samo steče utisak da se ne zna ko šta radi u klubu. Ko je gazda, ko je igrač a o treneru tek da ne govorim.

avatar
The Red Army
Tuesday, 18.02.2020
00:59

Sve to solsker vec zna, nemoj da mislis da si pametniji od njega 😁 dovesce napadaca, desno krilo, dva veznjaka sigurno, mozda i jednog u odbrani.. Za napadaca werner prva opcija ali bice tesko do njega, ako ne onda se pominju dembele i ovaj crnja iz seltika iz psg sto doso eduard tako nesto, grilis ili medison sigurno jedan od njih dolazi, i za sancha ce da "match"-uje ponudu pa koga sanco izabere jbg...

avatar
DRUG OSTOJA
Tuesday, 18.02.2020
00:28

Ova majica što nosi na ovoj slici, verovatno ne vredi više od 5€.

avatar
Darko0071
Tuesday, 18.02.2020
00:22

Kako mi ide na zivce ovaj to je strasno..prodaj te ga vise da neslusam ovog vise

avatar
StefMU
Tuesday, 18.02.2020
00:49

Ja bi ga namerno drzao, sto kaze ovaj balvan kao zatvorenika